Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evlilik, islami, nasil, olmali

İslami Bir Evlilik Nasil Olmali ?...

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İslami Bir Evlilik Nasil Olmali ?...

ARKADASLAR SİZ NASIL DÜŞÜNÜYORSUNUZ BİLMİYORUM FAKAT BEN BU KONUDA İNSANIMIZIN ÖNCELİKLE BENİM ÇOK FAZLA BİLGİYE SAHİP OLMADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

BU YÜZDEN BU KONUDA HERKES BİLDİĞİ ŞEYLERİ PAYLAŞSIN DİYE BÖYLE BİR KONU AÇTIM

ALLAH ŞİMDİDEN PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN

BENİM BİLDİĞİM EVLENECEK KİŞİLER ARASI DENKLİK OLMASI GEREKİYOREĞER BU DENKLİK VARSA EVLİLİK KONUSUNDA SON SÖZ BAYANA AİTTİR AMA DENKLİK YOKSA BAYAN İSTESEDE, AİLESİNİN EVLİLİĞE İZİN VERMEME HAKKI VARDIR

***KENDİNİ HARAMDAN KORUYABİLENLER İÇİN EVLİLİK SÜNNET İKEN, KORUYAMAYANLAR İÇİNSE FARZDIR***

***SONU EVLİLİĞE VARMAYAN FLÖRT GİBİ YAKINLAŞMADA BULUNANLAR AHİRETTE PİŞMANLIK İÇİNDE ŞÖYLE DİYECEKLERDİR;

KEŞKE ATEŞ PARÇASI TUTSAYDIM DA BÖYLE SONUÇLAR VERECEK BAŞLANGIÇLAR YAPMASAYDIM***

***İSLAMDA 3 BİR KİŞİNİN BULUNMASI ŞARTIYLA YAPILACAK TANIŞMALARA İZİN VERMİŞTİR LAKİN ŞÖYLE DENİLMİŞ: YABANCI BİR ERKEK VE BİR KADIN BAŞBAŞA KALINCA 3 KİŞİ ŞEYTANDIR BUNUN ÖNLEMİ TANIŞMALARDA ŞEYTAN HARİCİ BİR 3 KİŞİ BULUNDURULMALIDIR***

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com