Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ?? |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Bunlar da birşey mi be Benim çenem yeter valla |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Kim böyle bir kadına dönmek ister ki |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Bence de aklı olan erkek bu eve gelmez, yolunu kaybeder |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi emilio santos Kim böyle bir kadına dönmek ister ki niye öyle diyorsun sabah o bigudiler açıldığında gayet güzel olacak gibi masum bir güzelliği var |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Bence kuzu , kuzu gelir, başka çaresi yoktur çünkü kadını seviyordur heh he Aman ne işim var benim burda, Böcü'ye özendim galiba |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Lokum gibi hatunmuş ben dönerdim23 de |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Bende 23,00'da dönenler grubuna mı giriyorum o zaman |
08-04-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi D@rk@ng€L niye öyle diyorsun sabah o bigudiler açıldığında gayet güzel olacak gibi masum bir güzelliği var Akşamdan bu hale girip, sabaha güzelleşmesinin eşine ne gibi bir faydası var anlayamadım Bu eve uğranmaz diyeler grubundayım |
08-04-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi D@rk@ng?L niye öyle diyorsun sabah o bigudiler açıldığında gayet güzel olacak gibi masum bir güzelliği var Güzel değil demedim ki, manyak besbelli |
08-04-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Bir adet çelik yelek Bir adet kalkan Kur'an ve nolur nolmaz diyede sağlık ekibi Sabah 6da eve giderim |
08-04-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi emilio santos Güzel değil demedim ki, manyak besbelli |
08-04-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Banemin Akşamdan bu hale girip, sabaha güzelleşmesinin eşine ne gibi bir faydası var anlayamadım Bu eve uğranmaz diyeler grubundayım O zaman Banemor bey gecenin o geç saatlerine kadar kalmayıp zamanını eşinle geçireceksin ki doğal haline doya doya şahit olacaksın Sabaha karşı gelirsen eve böyle olur alalaa Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi emilio santos Güzel değil demedim ki, manyak besbelli Ne yapsın o saatlerde gelen bi koca için az bile Ben olsam bazukayla beklerdim kapıda Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Yais-i Mihman Bir adet çelik yelek Bir adet kalkan Kur'an ve nolur nolmaz diyede sağlık ekibi Sabah 6da eve giderim İşte hazırlıklı olmak diye ben buna derim de arkandan Kur'an okur mu orasını kestiremiyorum |
08-04-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??Bu kadın veya bunun gibi olan hatunlar oturmuş bir de bekliyorlar mı? İstediği saatte gelsin Gelsin ama o saatten sonra da kedi gibi kıvrılıp uyuyacağını zannediyorsa eğersabaha kadar İşin şakası bu ve bunun gibi resimler diyorumEğer ki bir hayat paylaşılıyorsa o hayata da zaman tanımak gerekirHep zaptiye amiri gibi tepesinde durmakla işler yürümez |
08-04-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eve Hangi Saat Diliminde Dönersiniz ??En iyisi hiç dönmemek |
|