Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Bu bebekleri gerçeğinden ayırmak çok zor Derileri, saçları, kirpikleri hatta kalp atışları bile var Fiyat: 500-3150 dolar |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Çok korkunçmuş bunlar da ben niye yeni gördüm ki ? |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Her şeyin doğalı en iyisidir Herkes gerçeğini yapsııınn |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Bizde gerçeği var ısırınca tepki veriyor |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..3 Nr bayaa bir gercek duruyor yani beni bile sasirtti paylasimin icin tesekkürler ReaL |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Bunlara 3150 dolar verilirmi yaa gerçeği bu kadar masraflı olmaz, teşekkürler ReaL |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Nerede satılıyor aceba, harika görünüyorlarKız çocukları için mükemmel bir oyuncak Fiyatı birazda pahalı Emeğine sağlık Real |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi AFiLi Bizde gerçeği var ısırınca tepki veriyor Afilli akşam akşam güldürdün benii |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi AFiLi Bizde gerçeği var ısırınca tepki veriyor Bir de birkaç sene oldu bir yerde okudum, aynen böyle bebekler yapan biri, bebekleri ölen ailelere tıpa tıp aynı benzeyen bebek yapıyordu Aileler başvuru yapıyordu Allah kimseyi, kendisini avutmak için öyle durumlara düşürmesin, amin |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi AFiLi Bizde gerçeği var ısırınca tepki veriyor Aynı senin yaptığını sana yapsalar sende tepki verirsin |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi CeMKaN Aynı senin yaptığını sana yapsalar sende tepki verirsin Bence de |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Gerçeği daha azmı masraflı şimdi konuşturmayın beni bez'den girer mama masraflarından çıkarım Bu bebekler sayesinde bebek de bebek diye başının etini yiyen sevgiliye hediye olarak bir tane alacaksın ne mama derdi var nede bez derdi Ben kaçayım |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi SerseriGezgin Gerçeği daha azmı masraflı şimdi konuşturmayın beni bez'den girer mama masraflarından çıkarım Bu bebekler sayesinde bebek de bebek diye başının etini yiyen sevgiliye hediye olarak bir tane alacaksın ne mama derdi var nede bez derdi Ben kaçayım Biri bebek diye tutturmadan kaç hemen |
Bunlar Gerçek Değil.. |
08-04-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bunlar Gerçek Değil..Bunlarda o missss gibi kokan bebeklerimiz gibi kokuyorlar mı acaba? |
|