![]() |
Gülmece |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() GülmeceBölük komutanının yanına koşarak gelip çakı gibi bir selam verdikten sonra heyecanla 'Beni arzu etmişsiniz komutanım' diyen ve yüzbaşının 'Seni ne arzu edecem lan! ' kükremesiyle yollara düşen Mehmetçik için kocaman bir alkış lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk genelev deneyiminde heyecandan ne yapacağını şaşırıp, kadına; ''Bakire misiniz? '' diye soran ben mi, yoksa; ''Evet bakireyim, kendimi sana sakladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili anneanneciğim, havaalanındaki kadın polis memurunun amacı sana sarılmak değil üzerini aramaktı ![]() ![]() ![]() ![]() İşyerime arkadaşım ziyarete geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fazla kilolarından şikayet edip, akupunktura gitmeye karar veren tombik anneme babamın yorumu: 'Sana bu saatten sonra inşaat çivisi çaksak fayda etmez hanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçen akşam bozuk olan laptopla uğraşırken, babamın; 'Hadi artık bitmedi mi? ' lafını her 5 dakikada bir tekrarlaması, annemin; 'Sana ne be adam, fişi senin g ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annem babamın içki içmesine tepki gösterir her zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağrıyan dizim için devlet hastanesine gidip gelirken, sıraydı, randevuydu, röntgendi, MR'dı, kan tahliliydi koştururken günler geçti ve ben sonuçları doktora gösteremeden dizimin ağrısının geçtiğini farkettim ![]() ![]() ![]() ![]() Everest’in eteklerinde İrlanda ikinci lig takımlarının flama ve bayraklarının dahil olduğu bara, bizden de olsun, Türk dokusu bulunsun diye astığım Fenerbahçe formamın üzerine “ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımda ilk kez, bugün kaşlarımı düzelttirmek için berberime, 'Ali Abi, bu kaşları düzeltebilir misin? ' dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babamın karşı komşusu hakkında yorumu: 'Bu adam da çok kılıbık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|