Temel'den İnciler :) |
08-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Temel'den İnciler :)Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek için kasaptan bir tavşan almış Fadime, - Ha bu nedur, soyulmuş tavşanı nasiii avlaysun? - Sevişurken yakaladum, çiyinmeye firsatu olmadu furdimm oniiii ************* Temel arabası ile Taksim Meydanında dönüp duruyordu Aynı trafikçinin önünden beşinci defa geçerken, polis de merak etti ve Temel'i durdurup sordu: - Bir yeri mi arıyorsunuz? Niye meydanın etrafında dönüp duruyorsunuz? Temel: - Sol sinyal takıldı da ******************************** Karadenizliler bir konferans düzenlerler ve bu konferansa çok ünlü amerikalı bir bilim adamını davet ederler Amerikalı bilim adamı gelir önce tatil yapar sora konferansa katılır derken halkla kaynaşır ve kendini iyice sevdirir karadenizlilere Uyum içinde konferans biter Karadenizlileri bir düşünce alır Konferans başkanı toplar herkesi ve bu türk dostu Amerikalıya nasıl bir hediye alalımki hem dost olduğumuzu bilsin,bizi unutmasın hemde her ele alışında bizi hatırlasın Salonda bi sessizlik olur Arka sıralardan TEMEL elini kaldırır: -SÜNNET ETTURELUMMMMMM der! |
Temel'den İnciler :) |
08-04-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Temel'den İnciler :)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Basakca Karadenizliler bir konferans düzenlerler ve bu konferansa çok ünlü amerikalı bir bilim adamını davet ederler Amerikalı bilim adamı gelir önce tatil yapar sora konferansa katılır derken halkla kaynaşır ve kendini iyice sevdirir karadenizlilere Uyum içinde konferans biter Karadenizlileri bir düşünce alır Konferans başkanı toplar herkesi ve bu türk dostu Amerikalıya nasıl bir hediye alalımki hem dost olduğumuzu bilsin,bizi unutmasın hemde her ele alışında bizi hatırlasın Salonda bi sessizlik olur Arka sıralardan TEMEL elini kaldırır: -SÜNNET ETTURELUMMMMMM der! Tam esniyordum sonuna geldiğimdebi baktım büyük harflerle bişiler yazıyorAh Başakça ah |
|