Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eşek, şakasııı

Eşek Şakasııı :))))))))))

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eşek Şakasııı :))))))))))

Sevgili hakkus,
Mektubunu aldimGelmesi ne denli sevindiriciyse de okuduklarim o denli üzücüydü
Demek askere gittiginden beri çavusun size özellikle de sana yapmadigi kalmamis
"suçum olsa yanmam" diyorsun
Sana inaniyorum dostum
Olur olmaz seni dövdügüne göre, yazdigin gibi o herif asker ocagina yakismayan sadistin teki
Sen sivilken agzina kötü söz almazdinAdamin besiginden mezarina kadar nesi varsa sövdügüne göre gerçekten çok sinirlenmissinAma haklisinBen de olsam ondan nefret ederdim
Oysa hepiniz ayni vatanin evladisinizNeden ayirim yapip en agir isleri sana yaptiriyor ki???Senin gibi akli basinda, sorumluluklarinin bilincinde olan insana böyle davranmak için çok adi birisi olmaliZaten "adinin teki" demissin
Neyse hakkus, vatan borcu bu
Herseye,insanliktan uzak olan çavusuna bile, katlanip vazifeni yerine getirmelisinSen yine elinden geldigince iyi asker olmaya çalis
Beni de mektupsuz burakma
Mektuplari disardan yollamakla iyi ediyorsun
Çavus iti okursa bir de mektuplar için dayak yersin sonra
Özlemle gözlerinden öperim

Dostun Recai

Ulan Recai iti,
Ben sana ne zaman mektup yazdim da o allahin belasi mektubu gönderdin??
Mektuplarimizin okundugunu bildigin için bu adiligi yaptin di mi köpek??
Senin yüzünden gül gibi çavusumun bana yapmadigi kalmadi
Tonla dayak
Bir hafta da hapis cezasi yedimÇavus beni bölügün önüne çikarip
"KARŞINIZDA ORDUMUZUN EN ŞEREFSiZ ASKERi DURUYOR" dedi
Ne dediysem, senin nasil adi bir yaratik, mektubunun da o essek sakalarindan biri olduguna inandiramadim
Bir daha mektup falan yazma
Zaten, ilk izne gelisimde ellerini un ufak edecegimBirkaç yil eline kalem alamayacaksin
En kisa zamanda basina bir kaza gelmesini, sürüm sürüm sürünmeni dilerim

Hakan

Merhaba Hakkus,
Yaninda olamadigim,sorunlarini ve acilarini paylasamadigim için kahroluyorum Mektuplarini okudukça içim kan agliyor Manyak çavus iyice azdi ha
Vay sadist vay
Bir de adam bilip çavus yapmislarBöylelerinin eline hiç yetki vermemeliSonra ne oldum delisi oluyorlar
"Sivil olsam yapacagimi bilirdim" diyorsun
Ama haklisin HakkusSinirlerine hakim olAskerlikte üste saygisizlik olmaz
Adama askerligi bitirtmezler vallahi
Uyma o hayvana dostum
Zor ama sayili günler gelir geçer
Buralar bildigin gibi eksikligini hep hissediyoruz
En güzel günler seninle olsun

Kardesin Recai

Recai denen hayvan,
Lan sana hayvan demek iltifat, hayvanlara hakaret olur, oglum sen çildirdin mi? Çavus fittirdiAdamin bir agzima yapmadigi kaldi
"Yazmadim konutanim" diyorum, yemin billah ediyorum dinledigi yok
Ah ulan essogluessek yaktin beniAskerligim simdiden bir ay uzadiHer gece tuttugum 8-5 nöbetleri, günde yalniz basima tam teçhizat 20km kosu, iki çuval ispanak ayiklamak imanimi gevretiyor
Yeter artik Recai!
Şakanin çikacak suyu muyu kalmadiBu gidisle biraz zor ya, izne gelirsem kendine kaçacak delik ara
Tüm kemiklerini kiracagim
Allah belani versin

Hakan

Hakkus'cugum,
Yooo, yazdiklarina inanamiyorumBu kadari da olmaz amaO serefsiz çavusun sana yaptiklarini insan yapmaz
Nedir bu essogluessegin sana çektirdigi?
Yani afedersin ama insan sokaktaki uyuz ite bile daha iyi daha merhametli davranir
Bak hakkus, sakin benden gerçekleri saklama, yoksa görevden mi kaytariyorsun?
Eninde sonunda ikiniz de bu vatanin evladisinizBöyle yapmasi için ya kafadan sakat ya da soysuz olmali
Ne diyeyim Hakkus?
Sabredeceksin
Allah sevdigi kuluna çektirirmis Seni de seviyor olmali ki çavus gibi bir namussuzu basina bela diye salmis

Can dostun Recai

Recai soysuzu stop!
Sayende askerligim bitmeyecek stop!
Firar ettim stop!
Seni parçalamaya geliyorum stop

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com