![]() |
İphone Yazılım Atma | Quickpwn İle Unlock Etme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İphone Yazılım Atma | Quickpwn İle Unlock EtmeAlmaz olaydım diyemiyorum manyak bir makine ama bugün 1 ![]() ![]() şte bunu yapmaz olaydım telefonum kapandı gezmediğimsite kalmadı şimdi birde size sorayım dedim itunesten yükleme tamamlanamıyor dolayısı iletelefon açılamıyor bilen varsa yardımcı olabilirmi Bu nasıl kilidini ilgili talimatlar bulunmaktadır / firar ve 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Size iTunes 8 ![]() ![]() ![]() Step One Birinci Adım Create a folder called Pwnage on your desktop ![]() Bir klasör oluşturun masaüstünüzde Pwnage denir ![]() Download the following files and place them in the Pwnage folder you just created: Yükleme aşağıdaki dosyaları ve oluşturduğunuz Pwnage klasörüne onları Yeri: - QuickPwn-225-2 ![]() - QuickPwn-225-2 ![]() - BL 3 ![]() - BL 3,9 - BL 4 ![]() - BL 4,6 - 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Extract the QuickPwn-225-2 ![]() ![]() Ayıkla QuickPwn-225-ve Pwnage Klasöre 2 ![]() ![]() http://[img]/images/forumsinsimages/....jpg[/img] Step Two Adım İki Connect your iPhone to the computer and launch iTunes ![]() Bilgisayar ve iTunes başlatmak için iPhone bağlayın ![]() Select your iPhone from the list of devices on the left ![]() Seçin iPhone soldaki cihazlar listesinden ![]() ![]() Şimdi geçiş tıklayın Geri tuşuna basın ![]() ![]() Bu iPhone'da herhangi bir atık alanı oluşturma gibi tercih edilen geri yükleyin ![]() Navigate to the Pwnage folder on your desktop and select the 2 ![]() ![]() ![]() Masaüstünüzde üzerindeki Pwnage klasörüne gidin ve 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Tıklayın Aç düğmesini tıklayın ![]() Step Three Üçüncü Adım Once iTunes has finished updating your iPhone to the 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra iTunes masaüstünüzü üzerindeki Pwnage klasördeki QuickPwn ![]() ![]() ![]() ![]() Step Four Adım Dört Make sure you iPhone is connected to the computer and click the blue arrow to continue ![]() Emin iPhone bilgisayar tıklayın mavi ok devam bağlı olmasına dikkat edin ![]() Step Five Adım Beş Click the Browse button to locate your iPhone firmware ![]() Tıklayın Gözat düğmesini iPhone bellenim bulun ![]() Step Six Adım Altı Select the 2 ![]() ![]() ![]() Seçeneğini tıklayın masaüstü üzerinde Pwnage klasörü sonra gelen 2 ![]() ![]() ![]() Step Seven Adım Yedi QuickPwn will check to make sure the ipsw is valid ![]() QuickPwn ve ipsw geçerli olup olmadığını kontrol eder ![]() ![]() Tıklayın mavi ok düğmesini tıklayın ![]() Step Eight Adım Sekiz You can now select whether to Add Cydia, Add Installer, Replace Boot Logos, and Unlock Phone ![]() Şimdi olup Installer'ı ekleyin Cydia ekleyin seçebilirsiniz, yerine Önyükleme Logolar ve kilidini açma Telefon ![]() Seçin olanlar o zaman ipucu ok düğmesini tıklayın gerçekleştirmek istiyorsunuz Step Nine Adım Nine You will now be asked to select your bootloader files ![]() Artık açılış dosyaları seçmek istenir ![]() ![]() ![]() Gözat düğmesini tıklayın ve masaüstü üzerinde Pwnage klasör gelen 3,9 açılış seçin ![]() ![]() ![]() Aynı şekilde 4,6 açılış dosyası için aynı şeyi yapardım ![]() ![]() Sonra mavi ok düğmesini tıklayın ![]() Step Ten Adım On QuickPwn will now ask you to confirm your iPhone is connected via USB before continuing ![]() QuickPwn artık iPhone onaylamak için USB üzerinden devam etmeden önce bağlı olup olmadığını sorar ![]() ![]() Tıklayın mavi ok düğmesini devam etmek ![]() Step Eleven Adım Onbir QuickPwn will now automatically put your iPhone into recovery mode ![]() QuickPwn artık otomatik kurtarma modunda halinde iPhone koyacağız ![]() ![]() Bir kez onun 5 saniye Home düğmesine to Hold: istemediğiniz sorulur kurtarma modunda 10 saniye, sonra Ana ve Güç düğmeleri tutun Güç düğmesini bırakın ve kadar iPhone DFU modundadır Ana düğmesini tutarak devam ![]() Watch the prompts carefully and follow along ![]() Dikkat dikkatli sorar ve birlikte izleyin ![]() Step Twelve Adım Twelve Once QuickPwn detects your iPhone in DFU mode it will begin the jailbreak process ![]() Bir kez QuickPwn DFU modunda bu firar süreci başlar senin iPhone algılar ![]() Step Thirteen Adım üç Once jailbreaking is complete QuickPwn will inform you that it was successfull ![]() Bir kez jailbreaking tamamlandığında QuickPwn bu başarılı sizi uyarır ![]() ![]() Sizin iPhone sonra BootNeuter çalışmasına devam edecektir ![]() ![]() Bu işlem yaklaşık 5 dakika sürecektir ![]() ![]() Lütfen sabırlı olun ![]() Senin iPhone bu süreci başarıyla tamamladı yeniden doğmuş olacak! Tırnağın varsa başını kaşı demişler Girmediğim site kalmadı türkçe iphone destek sitelerinde bir numara yok Buyrun belki de Türkiye'de ilk kez biz dağıtalım |
![]() |
![]() |
|