Once Upon A Time - Dizi Tanıtımı |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Once Upon A Time - Dizi TanıtımıLost yazarlarının elinden çıkan ve yayın hayatına başlayan Once Upon a Time, Desperate Housewives ile peşpeşe yayınlanan fantastik dizi, ilk bölümünün yayın tarihinden 2 gün önce de internete düşmüştü Pazar günlerimizin yeni dizisi, içinde bir çok masal karakterini barındırıyor Cinderella ve Pinokyo'dan, Pamuk Prenses ve 7 Cüceler'e, bir çok karakter ve hikaye iç içe geçiyor Akşam 8'de yayınlanan dizinin en büyük rakibi, aynı saatte gösterilen, CBS'in uzun süredir devam eden reality programı The Amazing Race Dizinin ilk bölümüden ispiyon verecek olursak Pamuk Prenses ve Beyaz Atlı Prens'in düğün günlerinde, intikam almak isteyen kötü Kraliçe, düğünü basar ve yapacağı lanetten bahseder Bundan korkan Pamuk Prenses, geleceği gördüğü söylenen ve aşağıda kilit altında tutulan Rumplestiltskin'in yanına gider Rumplestiltskin; lanet hakkında, şu an Pamuk Prenses'in karnındaki kızı Emma'nın 28 yaşında gelip onları lanetten kurtaracağını söyler Bir şekilde küçük Emma lanetten sıyrılarak Dünya'ya yollanır Böylelikle olaylar gelişmeye başlar Kadroya gelirsek Oyuncu seçimini gayet başarılı buldum Big Love'da Bill'in 3 karısından en küçüğü Margene'i canlandıran Ginnifer Goodwin, Pamuk Prenses rolüyle; en iyi House'dan bileceğimiz Jennifer Morrison, Emma rolüyle; Stargate Universe'de yer alan Robert Carlyle, MrGold rolüyle; hemen hemen her dizide görebileceğiniz Lana Parrilla ise kötü Kraliçe rolüyle karşımıza çıkıyor Kadronun kalanına buradan ulaşabilirsiniz 12,8 milyon ve 3,9'luk reyting dilimiyle ilk bölümü açan diziyi, bu tarz fantastik ögeleri seven herkese öneriyorum Değişik ve ilginç bir dizi olmuş Umarım düzgün bir şekilde yayın hayatına devam eder Videoyu Göremeyenler Tıklayınız Kişisel Notum: Dizi şu an 6 bölümünü yayınlamıştır Türkiye'de henüz yayınlanmıyor İnternet bulup izlemek isteyenlere tavsiye niteliğinde bir konudur Şahsen konusu en özgün dizi sıralamasında ilk üçe yerleştiririm Kaynak: 22dakikaOrg |
|