Ne Zaman Ölece?ini Bilmemek Ne Güzel |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Zaman Ölece?ini Bilmemek Ne GüzelNe zaman ölece?ini bilmemek ne güzel Gönder gönder, ben tutarym Abi çok seri bir araba bu ya Korkma hayatym, arabamyzda abs ve ayrbag mevcut Postanede bana ait bir koli varmy? onu almaya geldim Oolum5 ta? çaldym ruhun bile durmady Bakyn çocuklar, bu deney seti, kapa?y açylynca güvenlik önlemi olarak elektri?i keser Demek pirana dedikleri ?ey buHiho Bak Hulusi Abi byyyklary ile oynuyom bi?ey olmuyo Ey RuuuuhhhGeldiyseeen O irmikleri neden aldyn NurhanHelva my yapycan? Niye? Do?algazyn ülkemize hayyrly ve u?urlu olmasyny diliyorve do?algazla çaly?an ilk oca?y huzurlarynyzda yakyyorum Evladym, beni kar?ydan kar?yya geçirirmisin? Geeel, geel sa? yap geeel Bah bah bah halauzunlarla geliyo Canikom bu etin tadi sana da biraz garip gelmedi mi ? Müjde mi isterim Turan Abi bir kzyyn daha oldu Kim bekler ye?ilin yanmasyny?! E??ek ?akasy yapmayyn Bekle Cem?it Abi ben bi dalyp çykycam Korkma hanym bu saatte kapymyzy kim çalacak, tanydyk biridir Hala karly gösteriyyr mu hanym? Elektirkçiye ne gerek var canym, ben halederim Bak ?imdi nasyl sollyycaz Gel abi burasy boyu geçmiyor Aya bak ya kamyon fary gibi!!! Ben denedim korkmayyn Bak Kadri Abi suyun derinli?i önemli de?il, asyl i? atlamasyny bilmek Yav Hayrettin Abi burasy Fener tribünü de?il galiba HihihaBak gelen ?ey köpekbaly?yna ne kadar benziyor Rasim Abi, kafesin kapysy kapaly de?il mi? Nalan bir kibrit yak da bakalym ne kokusuymu? Yapma Satylmy? abi, ?eytan doldurur Son sözleri oldu |
|