Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annemize, hzhatice

Hz.Hatice (R.A.) Annemize....

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ANNEM ! kan gölüne dönüyor beyaz ülkelerim

masum bebekler soğuk kursunların hedefi oluyor Genç kızlar SENİN adını taşıyan HATİCELER zalimin hain arzularına tutsak oluyor annem !

ANNEM !ciğerlerime kadar işledi buram-buram özlemin Asrı saadete susadım anne, boğazım ağıt annem!

Seni yazmak satırlara değil,kalbime yazmak

Seni gözü yaşlı bir geceden, hüzün kokan bir çehreden aşkıma yazmak

Bu garip,gözyaşı mürekkebiyle Seni anarken, hiçliğinin denizinde boğuluyor

EY TAHİRE !

EY TEMİZ diye çağrılan annem !

Temiz olamadım Seni kadar,kirli şafaklarda toz bulutlarında eridim

Ben TAHİRE olamadım,arınamadım anne ! karalandım, yağmalandım gönü iklimlerinde dört mevsim kara bulutlar var, dört mevsim üşüdüm annem ! şimşekler çakıyor asumanımda

EY VEFALIM,

EY ŞEFKAT KAHRAMANIM ANNEM !

Sana serzenişlerimi sunuyorum hani diyorum o annelerin, babaların evladından kaçacağı günde belki diyorum onca kalabalığın içinde uzatırsın ellerini

Sana adamiş bir kor var içimde, Sen olamadım, ama Senin gibi olmaktır muradım

O GÜL NEBİ (SALALLAHU ALEYHİ VE SELLEM) Seni çok sevmişti

Senden hep övgüyle söz etmiş

Gittiğin sene "hüzün senesi "adını vermiştir

" insanlar beni inkar ettiğinde bana inandi, insanlar beni yalanladığında, o beni taşdik etti

ALLAH O´nunla bana çocuklar ihsan etti, ALLAH O´na rahmet etsin"demişti GÜL KOKULU EFENDİMİZ

İşte Seni böyle sevmişti annem !

Çağlar ızdırabı solukluyor, gündüzlerimiz dahi karanlık bulutlar gibi doluyor tutulmayan ellerimiz var,asılı kaldık boşlukta ,garip kaldık

NERDESİN ANNEM?

Anneler var, anneliğine hayran, yavrular var anne şefkatine susamış

ANNE NERDESİN ?

Cennet kurağın açılmaz mıdır garipliğimize, ahlarımıza cevabın gelmez mıdır ?

ANNEM !

Kızın HZFATIMA´ya özendik

Biz FATIMA olamadık anne

SEN HATİCE ol anne, annemiz ol ne olur anne !

ANNEM ! ummanlar kadar geniş,okyanuslar kadar şefkatli annem! şu zaman-i ahirde bu bozulan zeminde, gör ki asrın vebası dünya sevdası Dört yanımız sisli bulutlu annem ! ahde vefa kalmadı, savaslar, cinayetler, kız çocuklar bu asırda da gömülüyor annem !

ANNEM ! kan gölüne dönüyor beyaz ülkelerim masum bebekler soğuk kursunların hedefi oluyor Genç kızlar SENİN adını taşıyan HATİCELER zalimin hain arzularına tutsak oluyor annem !

ANNEM !ciğerlerime kadar işledi buram-buram özlemin

Asrı saadete susadım anne, boğazım ağıt annem!

EY EFENDİMİN SEVDİĞİ,

EY annem ´den önce annem ! gel, tut ellerimden kutlu NEBİYE götür beni anne, götür beni ANNEM !ANNEM !

ALINTI-ibretnet

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-02-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Es Selamü Aleyküm

yüreği yanık bir imdat ile, bir feryadu figan öyle güzel istiyorlar kiRabbimiz cc tez zaman da sıkıntılarına derman versin

Kendimi anlayamadığım için

Kendim

Kendim

Kendim

Dünya'yı değiştir müslüman, dünya'nı değiştir

Allah cc razı olsun ablam vazifelerimizi gözümüze adeta sokarcasına anlatan bir mektup

Selam ve dualarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com