Hz.Hatice (R.A.) Annemize.... |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hz.Hatice (R.A.) Annemize....ANNEM ! kan gölüne dönüyor beyaz ülkelerim masum bebekler soğuk kursunların hedefi oluyor Genç kızlar SENİN adını taşıyan HATİCELER zalimin hain arzularına tutsak oluyor annem ! ANNEM !ciğerlerime kadar işledi buram-buram özlemin Asrı saadete susadım anne, boğazım ağıt annem! Seni yazmak satırlara değil,kalbime yazmak Seni gözü yaşlı bir geceden, hüzün kokan bir çehreden aşkıma yazmak Bu garip,gözyaşı mürekkebiyle Seni anarken, hiçliğinin denizinde boğuluyor EY TAHİRE ! EY TEMİZ diye çağrılan annem ! Temiz olamadım Seni kadar,kirli şafaklarda toz bulutlarında eridim Ben TAHİRE olamadım,arınamadım anne ! karalandım, yağmalandım gönü iklimlerinde dört mevsim kara bulutlar var, dört mevsim üşüdüm annem ! şimşekler çakıyor asumanımda EY VEFALIM, EY ŞEFKAT KAHRAMANIM ANNEM ! Sana serzenişlerimi sunuyorum hani diyorum o annelerin, babaların evladından kaçacağı günde belki diyorum onca kalabalığın içinde uzatırsın ellerini Sana adamiş bir kor var içimde, Sen olamadım, ama Senin gibi olmaktır muradım O GÜL NEBİ (SALALLAHU ALEYHİ VE SELLEM) Seni çok sevmişti Senden hep övgüyle söz etmiş Gittiğin sene "hüzün senesi "adını vermiştir " insanlar beni inkar ettiğinde bana inandi, insanlar beni yalanladığında, o beni taşdik etti ALLAH O´nunla bana çocuklar ihsan etti, ALLAH O´na rahmet etsin"demişti GÜL KOKULU EFENDİMİZ İşte Seni böyle sevmişti annem ! Çağlar ızdırabı solukluyor, gündüzlerimiz dahi karanlık bulutlar gibi doluyor tutulmayan ellerimiz var,asılı kaldık boşlukta ,garip kaldık NERDESİN ANNEM? Anneler var, anneliğine hayran, yavrular var anne şefkatine susamış ANNE NERDESİN ? Cennet kurağın açılmaz mıdır garipliğimize, ahlarımıza cevabın gelmez mıdır ? ANNEM ! Kızın HZFATIMA´ya özendik Biz FATIMA olamadık anne SEN HATİCE ol anne, annemiz ol ne olur anne ! ANNEM ! ummanlar kadar geniş,okyanuslar kadar şefkatli annem! şu zaman-i ahirde bu bozulan zeminde, gör ki asrın vebası dünya sevdası Dört yanımız sisli bulutlu annem ! ahde vefa kalmadı, savaslar, cinayetler, kız çocuklar bu asırda da gömülüyor annem ! ANNEM ! kan gölüne dönüyor beyaz ülkelerim masum bebekler soğuk kursunların hedefi oluyor Genç kızlar SENİN adını taşıyan HATİCELER zalimin hain arzularına tutsak oluyor annem ! ANNEM !ciğerlerime kadar işledi buram-buram özlemin Asrı saadete susadım anne, boğazım ağıt annem! EY EFENDİMİN SEVDİĞİ, EY annem ´den önce annem ! gel, tut ellerimden kutlu NEBİYE götür beni anne, götür beni ANNEM !ANNEM ! ALINTI-ibretnet |
Hz.Hatice (R.A.) Annemize.... |
08-02-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hz.Hatice (R.A.) Annemize....Es Selamü Aleyküm yüreği yanık bir imdat ile, bir feryadu figan öyle güzel istiyorlar kiRabbimiz cc tez zaman da sıkıntılarına derman versin Kendimi anlayamadığım için Kendim Kendim Kendim Dünya'yı değiştir müslüman, dünya'nı değiştir Allah cc razı olsun ablam vazifelerimizi gözümüze adeta sokarcasına anlatan bir mektup Selam ve dualarımla |
|