Seni Sevmez İsem Helak Olayim |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Sevmez İsem Helak OlayimSENİ SEVMEZ İSEM HELAK OLAYIM Söz verdim Resul’üm galu belada Verdiğimiz sözler kalmaz havada Ahdimiz var senin ile burada Seni sevmez isem helak olayım Mevla’ya söz verdim, kullarına da Canımız fedadır yollarına da Kurban olayım o dillerine de Seni sevmez isem helak olayım Ehli beyt yoluna canımız feda Din uğruna olunurken şuheda Şu yalan dünya’ya derken elveda Seni sevmez isem helak olayım Batıl’ın yanında yerim alırsam Sana hakarete sessiz kalırsam Cehennemin ta dibini bulursam Seni sevmez isem helak olayım Sözümüz söz Allah Muhammed için Büyük, küçük diye günahı seçin İyiliklerimden lütfen vazgeçin Seni sevmez isem helak olayım Senin sözün Ayet ile eşdeğer Ayetler sözünle kazandı değer İnan cehennemde yanarsam eğer Seni sevmez isem helak olayım Rebuevvel’in onyedi’sinde Dünya aydınlandı senin sesinde Eğer vücudumun her zerresinde Seni sevmez isem helak olayım Seni sevmek asıl din’dir, iman’dır Seni sevenlerin imanı tam’dır Sana düşman olan tağut, belam’dır Seni sevmez isem helak olayım Sana karşı hata yaptım bilmeden Sevgiyi tamamlar ruh ile beden Cehennemi bulur sevgisiz giden Seni sevmez isem helak olayım Aşk ile yaratmış seni yaradan Bu sevgi olmaz öyle sıradan Ne kadar çok zaman geçse aradan Seni sevmez isem helak olayım MEHMET DEMİRER 1032006 |
|