![]() |
Ben Böyle Olmamalıydımmm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Böyle Olmamalıydımmm-------------------------------------------------------------------------------- Ben böyle olmamaliydim Ismini duyunca boynum düsmeliydi omzuma ![]() Içime bir ates düsmeliydi Ayaklarimin feri kesilmeliydi ![]() Kendimden geçmeliydim sonra ![]() ![]() ![]() Adini sayiklamaliydim adimi unuttugumda Ama bunu kimse duymamaliydi Seni mahsere kadar saklamaliydim ![]() Ben böyle olmamaliydim Nisan aksamlarini islatirken yagmur Bahar sarkilarini söylerken karanliga Çalan her kapiya `sensin` diye kosmaliydim ![]() Ayak sesleri gelmeliydi uzaktan Ben hep sana yormaliydim ![]() Gece yildizlarini serpince göge Seni görmek için uyumaliydim ![]() Sarkilar kime söylenirse söylensin Sana diye dinlemeliydim ![]() Türküler dolmaliydi odama Ben bir selvi boylu yârdan ayrildim deyince bir ses Selvi boylu yâr sen olmaliydin Kömür gözlüm atesine düseli Senin için söylenmis söz olmaliydi ![]() Bir mey yokluguna aglamaliydi delice Bir keman incecik çiglik olmaliydi Ama bunu kimse bilmemeliydi Seni mahsere kadar saklamaliydim ![]() Böyle olmamaliydim Kelimeler taifi tasiyinca kulaklarima Daha yüzüme çarpmadan taif rüzgari Taslarin izi çikmaliydi yüzümde ![]() Uhud anilirken dislerime sizi düsmeliydi ![]() Haremde bir ikindi vakti Kem gözler çevrilince sana Ve vefasiz eller uzaninca yakana Içim daralmali nefesim kesilmeliydi ![]() Sen ötelere hazirlanirken Öteler senin için süslenirken Son kez baktigin pencerede hayal edip seni Perdenin son kez kapanmasi gibi Kapanmaliydi gözlerim ![]() Sonra içime dogru gerilip Seni bize lutfedenin ismini haykirip 'ALLAH (c ![]() ![]() Düsmeliydim yere ![]() Ama bunu kimse bilmemeliydi ![]() Seni mahsere kadar saklamaliydim ![]() Ve mahser günü ![]() ![]() ![]() Uzaktan seni seyretsem ![]() Sana yakin olmak için can atsam ![]() Beni engelleseler 'sen kim yakinlik kim? ' deseler ![]() Ben aglamaktan konusamasam ![]() Gözlerini çevirsen bana ![]() 'benim cennetim bana bakan gözlerindir ![]() Ve tebessüm etsen ![]() Ama bunu kimse görmese Seni ebede kadar saklasam |
![]() |
![]() |
|