Nokia Güvenlik Kodu Unuttum Dersdine Son! |
08-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nokia Güvenlik Kodu Unuttum Dersdine Son!Forumda hep siteden bahsedilmiş kimse bir küçük yazılımla halletmeye çalışmamış site her zaman çalışmayabilir ama bu kesinlikle çalışıyor denedim nokia6680'DE nokia güvenlik kodu kırma Bu küçük dosyayı indirin ve aşağıdakileri takip edin http://rapidsharecom/files/51383616/the-nokia-unlockmdlhtml mmcnizi farklı bir telefona takın -e:/system/recogs'a the-nokia-unlockmdl dosyasını ekleyin -mmc'nizi telefonunuza takın ve açın kısa bir süre sonra -bataryanızı ve mmc'nizi telefonunuzdan çıkartın -ardından tekrar bataryanızı ve mmcinizi takıp telefonunuzu açabilirsiniz -şifreniz artık: 12345 -12345 olan şifrenizi girip telefonunuzun kilitini açtıktan sonra dosyayı silip kilit kodunuzu değiştirebilirsiniz Eğer dosyayı silmezseniz şifrenizi değiştirseniz bile telefonunuzu açıp kapattığınızda şifre yeniden 12345 olacaktır Not: çalışmazsa indirdiğiniz dosyadaki "THE-NOKIA-UNLOCKMDL" isminin tamamını küçük harfle (the-nokia-unlockmdl şeklinde) değiştirip adımları uygulayınız <<SYTKNC>> |
|