Politika |
09-16-2006 | #1 |
90burcu
|
PolitikaBill clinton: Türkiye bizim her zaman dostumuz olan bir ülkedir Hep onurlu ve bizimle eşit olmak istemiştir, bunu biliyoruz Çıkarlarımız her şey demek değil Dünya barışının sürekliliği için Türkiye'yi de diğer yoksul ülkeleri de dostça selamlıyoruz Bu yolda tum birikimimizi kullanmak zorundayız Türkiye bizim kö- tu ve iyi günde müttefikimizdi, bir nevi ai- lemizdir Süleyman Demirel: Koltuğumda biraz daha oturmak için kimseden istekte bulunmam Demokrasi için ne gerekirse yaparım çünkü hırstan arınmak zorundayız Çağdaş uygarlık yolunda coşmuş bir insanım Bensiz bir Türkiye de pekala güzel yönetilebilir Bunun aksini düşünemiyorum Kendim için bir şey istiyorsam namerdim Tersi olsaydı derdim ki; istiyorum, evet sürem uzatılsın!!! Devlet Bahçeli: Bizim amacımız bu yoksul halkın şikayetlerini dinlemek ve çözmektir Asla şovenizm duygularını kabartmak davası gütmeyiz Kardeş kavgasını körüklemek ve bu yolda kadrolaşmayı sağlamak- tan kaçınırız Hedefimiz umut aşılamak- tır Bize faşist diyerek saldıranların haksızlık ettiğini düşünüyoruz Onların siyasal hayatı bitecek!! Bülent Ecevit: Benim solcu bir politikacı olduğuma kuşku duyulamaz Yolumdan döndüğüme hala inananlar varsa, onların akıllarına hayret ederim Her kesimden sabit fikirlilere şaşarım Aslolan her zaman ve her konuda halkın isteğidir Sağcıların kıblesi ise hep Amerika Birleşik Devletleri'dir Ben de halkım için varım ve tüm hizmetlerimle onların bir memuru olmaktan kıvançlıyım!!! Mesut Yılmaz: Benim dürüst parti lideri imajım Her şeyden önemlidir Ben başka liderler gibi halkı kandırmak amacıyla tasarlanmış oyunlara girmem Bu benim için sıkınılacak bir görünümdür Ekonomiyle ve borsayla görevim gerektiği kadar ilgiliyim Halkımla içli dışlıyım ve bu ilişkilerim sayesinde toplumda değerli bir yerim var Sanılmasın ki yakın çevremi ihya ederim NOT: Şimdi de bütün bu paragrafları kendi icinde birer satir atlayarak okuyun !!! |
09-17-2006 | #2 |
RaHaTSiZ
|
ha birer satır atlayaraq ha tamamı sonucta bu adamların soyledıgı hersey fake! adam gibi bir tane siyasetçi yoq turkiyede 1 tane var diyen varsa terkederim bu ülkeyi |
|