Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ameliyatı, kaldırma, kaş, yapılır

Kaş Kaldırma Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaş Kaldırma Ameliyatı Nasıl Yapılır?

kaş kaldırma ameliyatı,
kaş nasıl kaldırılır,

Kaş şekli kişiliği ön plana çıkarmaktadır Kaşlarınızı şekillendirebileceğiniz gibi aynı zamanda ameliyat yöntemlerinden yardım alarak kaldırada biliyorsunuz Kaş kaldırma ameliyatlarını ne olduğu ve nasıl yapıldığıyla alakalı bilgileri bu makalemizde paylaşıyoruz

Estetik kaş kaldırma operasyonu, tek başına ya da estetik üst yüz ya da estetik alın germe ameliyatının içinde, göz kapağı estetiği ameliyatı ile bir arada uygulanabilir Kaşlarda sarkıklığı ve düşüklüğü olan hastalarda estetik alın germe ( estetik üst yüz germe ameliyatı ) daha uygun bir seçenektir Kaşlarda herhangi bir sarkma olmayıp kenarlarının kalkması arzu edildiğinde estetik alın germe ameliyatını uygulamaya gerek yoktur, tek başına kaş kaldırma ameliyatı yeterli olur

Tek başına estetik kaş askılama ameliyatı için hastanede kalmanıza gerek yoktur, aynı gün evinize dönebilirsiniz Ben genelde kaş kaldırma ameliyatını lokal anestezi altında uyguluyorum, başka bir ameliyat daha yapılacağı durumlarda ya da sizin özel olarak tercihiniz halinde genel anestezi de yapılabilir Ben, kaş kaldırma ameliyatında, kaşların kaldırılmasını istediğimiz doğrultu üzerinde saçların içinden birkaç cm lik kesi içinden girerek kaşların altındaki dokuları serbestleştirerek yukarıya doğru gerdiriyorum Ameliyatın ardından rahatsızlık verecek derecede ağrı olmaz, günlük hayatınıza hemen dönebilirsiniz Ameliyattan 2 gün sonra banyo yapabilirsiniz Kendi kendine eriyen dikiş kullandığım için dikişleri aldırma zahmeti ve stresi çekmezsiniz Ameliyatı, saçlı deri içinden girerek yaptığım için birkaç cm lik izler saçların içinde gizli kalıyor ve dışarıdan bakıldığında görünmüyor

Estetik kaş kaldırma ameliyatı ile daha genç bir görünüm, daha canlı ve etkileyici bakışlar kazanıyorsunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com