Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
calendula

Calendula

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Calendula

Calendula - Calendula Bitkisi - Calendula Bitkisi Hakkında

CALENDULA

(Portakal Nergizi)

Yalınkat veya katmerli, sarının muhtelif tonları, turuncu renkte iri gösterişli çiçekleri olan bir bitkidir Uzun müddet çiçekli halde kalan toprak ve muhit istekleri yönünden kanaatkar bir çiçektir Bol güneşli alanlarda, park ve bahçelerde saf çiçek parterleri teşkilinde, veya diğer çiçeklerle gruplar halinde kullanılır Tohumlar ekim ayında doğrudan çiçek parterleri veya yastıkları ekilir Şubat Marttan itibaren ise 20x20, 30x30 aralık veya mesafeli bahçeye dikilirler Marttan, haziran, Temmuza kadar çiçekli kalırlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com