Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cezmi, confessions, ersöz, love, undone

Confessions Of A Love Come Undone - Cezmi Ersöz

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Confessions Of A Love Come Undone - Cezmi Ersöz

Confessions Of A Love Come Undone Kitap Özet - Cezmi Ersöz Kitapları - Confessions Of A Love Come Undone Kitap Tanıtım - Confessions Of A Love Come Undone Kitap Fiyatı - Confessions Of A Love Come Undone Ön Okuma

Kitap Özet

Parçalara bölünmüş iki sevgili Hem aşkları yüzünden, hem de kendi içsel problemleri yüzünden bölünmüşler Birbirlerinden ayrılamıyorlar, ama aynı zamanda onları esir alan ve derin depresyona ve hayallere sürükleyen anılarıyla da yüzleşemiyorlar Birleşiyorlar ve sonra tekrar ayrılıyorlar Aşkla dönüp duran, sonra da ihanetle dağılan daireler çizerek dans ediyorlar

İlişkileri bir İstanbul kış gecesini andırıyor: karanlık, ıslak ve tehlikeli Ve aynı İstanbul gibi, bu âşıklar da, batılı bir surat ifadesi takınmakla birlikte, doğuya özgü dolambaçlı yollarda kayboluyorlar

Ünlü yazar Cezmi Ersöz'ün aşk ve ihanet konulu romanı uzun süredir Türk edebiyatının sevilen eserleri arasında yer alıyor Şimdi ilk defa İngilizce edebiyat okurunun beğenisine sunuluyor

(Tanıtım Bülteninden)

Confessions Of A Love Come Undone

( Şizofren Aşka Mektup )

Cezmi Ersöz

Çitlembik Yayınları

Fiyatı : 15,00 TL

Temmuz 2012

144 sayfa

ISBN: 9789944424936

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com