Soru:"Cinsel İlişkide Ağrının Sebebi " |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Cinsel İlişkide Ağrının Sebebi "iyi akşamlar doktor bey şimdiden vericeniz cvp için tşk ben 16 yaşında evlendim 19 yaşında anne oldum ama eşimle ilişkide bulundugumda sağ tarafımda şiddetli bi baskı ve ağrı oluyor ve sağ tarafımda uzığımda genelde çıkan şişlik var gözle görülüyor kadın dogumcuya gidiyorum over kisti buluyo adet döneminde kayboluyo ama o şişlik hala var iç hastalıklarına gittim fıtık olabilir dediler oda bişey yok dedi npcmı şaşırdım kimse derdimi anlamıyo anlicanız sizce sebebi nedir acaba ultrasyondada bişey gözükmüyo ama uzıgımda yumurta gibi şişiyor hemen kayboluyor ilişki esnasındada çok rahatsızlık veriyor tşk ProfDr Idris KOÇAK 16 2148 günümüzde kistler ve fıtık tanıları çok rahatlıkla ultrasonla görülebilirler ultrasonda olmadığına göre kistiniz yok demektir ağrı için başka nedenler olabilir bunu doktorunuza daha deteylı olarak anlatırsanız rahim ağzınızda erezyon olabilir geçmiş olsun Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
|