Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorucinsel ilişkide ağrının sebebi

Soru:"Cinsel İlişkide Ağrının Sebebi "

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Cinsel İlişkide Ağrının Sebebi "

iyi akşamlar doktor bey şimdiden vericeniz cvp için tşk
ben 16 yaşında evlendim 19 yaşında anne oldum ama eşimle ilişkide bulundugumda sağ tarafımda şiddetli bi baskı ve ağrı oluyor ve sağ tarafımda uzığımda genelde çıkan şişlik var gözle görülüyor kadın dogumcuya gidiyorum over kisti buluyo adet döneminde kayboluyo ama o şişlik hala var iç hastalıklarına gittim fıtık olabilir dediler oda bişey yok dedi npcmı şaşırdım kimse derdimi anlamıyo anlicanız sizce sebebi nedir acaba ultrasyondada bişey gözükmüyo
ama uzıgımda yumurta gibi şişiyor hemen kayboluyor
ilişki esnasındada çok rahatsızlık veriyor tşk

ProfDr Idris KOÇAK

16 2148

günümüzde kistler ve fıtık tanıları çok rahatlıkla ultrasonla görülebilirler ultrasonda olmadığına göre kistiniz yok demektir ağrı için başka nedenler olabilir
bunu doktorunuza daha deteylı olarak anlatırsanız rahim ağzınızda erezyon olabilir
geçmiş olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com