Gerdirici Yüz Kremleri... |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gerdirici Yüz Kremleri...Gerdirici yüzkremleri veya kirisikliklari gideren kremlerin nasil yapildigini biliyormusunuz? Anlatayim Almanyada yasiyorum ve gida bölümünden mezunum Bunun yaninda baska ilgimi cekdigi icin arastirma yapdigim bölümler var Domuz öldükten sonra bir makinaya sokulur Bu makinan adi HASLAMA makinasi Domuzu Haslar hayvani tamamen kesdikten kan akdiktan sonra parcalamadan Bu killari kolayca bicakla üzerinden kazimak icin yapilir Sonra derisi alinir Kiyma makinasindan gecirlir Sonra kiyma olan bu deri yag et karisimi SIRKELI KAYNAR suda kaynatilir Sonunda yag tabakasi deri tabakasi arasindaki Kolajen cikar sadece Sirkeli kaynar suda bu cikiyor yoksa imkansiz gibi Sonra yag suyun üstünde kaliyor kolajen kaliyor su ile Sora su destilasyon yapilar kolajen elde ediliyor Sonra bununlan yüzlerinize sürdügünüz kirisiklik giderici kremler oluyor Yani necasetden domuzdan Eskiden gülsuyu kullanilirdi kendim hic parfüm kullanmam hakiki gülyagi kullaniyorm Sabunda zeytinyagi saf 100% kullaniyorumHerzaman bulamiyorum bulunca hemen birkac paket aliyorum Iste haberiniz olsun Gece teheccüde kalkin hadisde gecer Gece namaz kilanlarin yüzleri güzel olur Birde gülsuyu Allaha emanet olun Birde yazmak o öyle kremlerin üzerinde size söylemezler, cok nadir bilen varsa samimi olani söyler |
|