Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dolarlık, milyon, yüz

2 Milyon Dolarlık Yüz

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2 Milyon Dolarlık Yüz

Genç ve çekici görünmek için tam 7 kez yüzüne estetik ameliyatı yaptırdı Defalarca kolajen ve botoks iğneleriyle kırışıklıklardan kurtuldu Bunun için 2 milyon dolar harcadı İşte sonuç, işte 2 milyon dolarlık bir yüz

Amerikalı dolar milyarderi Aleks Wildenstein'in eski eşi Jocelyn, genç ve güzel görünmek amacıyla yüzüne, 7 kez estetik ameliyatı yaptırdı 2 milyon dolar harcadığı estetik operasyonları sonucunda bu hale geldi Eşi yüzünün bu halini görünce, evlilik de bitti

62 yaşındaki Jocelyn Wildenstein, Hollywood sosyetesinin tanınmış simalarından biri Eşinden boşandıktan sonra yüklü bir tazminata kavuştu Bir magazin dergisine yaptığı açıklamada "Eşimin kedilere olan tutkusunu bildiğim için, biraz kedi güzelliğine kavuşmak istedim Estetik operasyonları bu amaçla yaptırdım Ama o beni takdir edemedi ve evliliğimiz kısa süre sonra bitti" dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com