Tüylere Karşı? |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tüylere Karşı?merhaba arkadaslar iki kuzenimde bir kadinla anlasarak tüylere karsi bi terapiye basladilar bir cogunuz belki bilir lazer ile degilde ultrasonlabaslarda kadin düzenli geliyordu kuzenlerimde faydasini görüyordu ama kadin sonradan gelmemeye basladi bide duydukki burda bir cok kadini yari yolda birakmis herkes perisan olmus telefonlara bakmiyor bazilari avukata verdi bazilarinin kocasi bizzat kadinin kapisina gidip parayi geri istedi az parada degil 500€ kuzenlerimin bazi bölgelerde eskiye göre o kadar uzun o kadar fazla tüy cikmaya basladiki ne yapacaklarini bilmiyorlarbelki burda birisi yardimci olablir diye düsünüp yazmak istedimyani en azindan eski hallerine dönseler zavallilar cok sevinecekler böyle bi durumda özel bi tedavi yöntemi varmi? benim aklima aslinda 313 ayetel kursi okumak geldi ama böyle bisey icinde okunurmu bilemiyorum:S bi kuzenim 17 digeride 18yasinda perisan oldular |
Tüylere Karşı? |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tüylere Karşı?enteresan ultrasonla tüy yok etme işlemi nasıldır ilk defa duyuyorum en iyi yöntemlerden biri epilasyon çeşitleri var tabiiğneli,ıpl,diode vs ama ilk önce bi muyane olup tedavi eidlmeli,bu tarz tüylenmenin sebebi araştırılıp önce ilaç ile tedavi edilip sonrasında epilasyona başlanmalı konunu açalı çok uzun zaman olmuş ama cevaplandıran olmamış belkide siz bi yöntem bulmuşsunuzdur ama yazmak istedim |
|