Yiyeceğe Okunucak Dualardan İstiyorum Çok Acil :(( |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yiyeceğe Okunucak Dualardan İstiyorum Çok Acil :((yaa arkadaşlar uzun dua çabalarımın sonucunda yarın görüşübilceğiz Allahın izniyle ama ben bu fırsatı çok iyi değerlendirmek istiyorum ne biliyim yüzüne bişeyler üfliyim üstüne dua okuyım falan farkettirmden bide ona çikolata falan yedirebilme imkanım var bildiğiniz dualar falan varsa nolur yazın forumlarda vardır ama hepsine bakamadım henüz elimden kaçırmıyımmm (( hatta böle sürmeye okunan dularda olur |
Yiyeceğe Okunucak Dualardan İstiyorum Çok Acil :(( |
07-17-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yiyeceğe Okunucak Dualardan İstiyorum Çok Acil :((pasiflora Nickli Üyeden Alıntı yaa arkadaşlar uzun dua çabalarımın sonucunda yarın görüşübilceğiz Allahın izniyle ama ben bu fırsatı çok iyi değerlendirmek istiyorum ne biliyim yüzüne bişeyler üfliyim üstüne dua okuyım falan farkettirmden bide ona çikolata falan yedirebilme imkanım var bildiğiniz dualar falan varsa nolur yazın forumlarda vardır ama hepsine bakamadım henüz elimden kaçırmıyımmm (( hatta böle sürmeye okunan dularda olur * canım ben kenzül arş duasının sürmeye okunduğunu okumuştum kırmızı güllü yasin kitabında * yüzüne bakarak içinden ya vedud esmasını zikredildiğini okumuştum yine site forumlarında birde arşive bakarsan çabuk bulursun orda herşey var |
|