Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, uyarı, önemli

Çok Önemli Bir Uyarı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Önemli Bir Uyarı

Öncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun

Burada bazı arkadaşlar,esma cekmenin kişiye zarar vereceğinden,sadece Allah esmasının çekilmesi gerektiğinden ve astral seyhat,astroloji haritası bilinmesi gerektiğinden yoksa bunalıma gireceğimizden ve dileklerimizin kabul olmayacağından gibi bazı gercek dışı şeylerden bahsediyor

Bakın arkadaslar sakın böyle sacmalıklara kulan asmayın,bu tarz konularda size direk esma çekmeyin şeytana uyun diyemeyeceği için 3-5 sözlükten secilerek aralara bilmediğiniz(kendisinin de anlamını bilemdiği) sözleri koyarak güya bilimsel bir veri niteliği tasıyormuscasına bizim önümüze sunulan seytanı acıklamalardır

Yok "beyindeki atıl noronları mana programıyla harekete gecirmek" ) Bakın ben üniversite mezunuyum ve yukardaki cümlede zerre kadar kanıtlanmış tez özelliği tasıyan bir bulguya rastlayamadım )

Bi de konuda diyor ki: siz beyninizin ihtiyac duyduğu esmayı bilemezsinizEe sen bu konuyu hangi kaynakla yazdın sorusuna cevap ise "ben kendi tecrübem ve cevreme baktım" peki biz bilmiyoruz da sen nerden biliyorsun kardeşim biz aptalmıyız ya da sen mi cok zekisin

Neyse sonuc olarak yüzlerce ayette Allah her sartta beni anın,hangi isimle çağırırsan ben yanındayım,şah damarından yakınım diyor

Bu noktada Rabbim seni bunalıma sokar mı?Asla

Ben kendimi sorumlu hisederek bu başlığı açtımRabbimin ismini zikretmek sizi ancak O nun rızasına kavustururAsla böyle şeytanı acıklamalara meyil etmeyin dostlarımHayırlı kandiller

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com