Çok Önemli Bir Uyarı |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Önemli Bir UyarıÖncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun Burada bazı arkadaşlar,esma cekmenin kişiye zarar vereceğinden,sadece Allah esmasının çekilmesi gerektiğinden ve astral seyhat,astroloji haritası bilinmesi gerektiğinden yoksa bunalıma gireceğimizden ve dileklerimizin kabul olmayacağından gibi bazı gercek dışı şeylerden bahsediyor Bakın arkadaslar sakın böyle sacmalıklara kulan asmayın,bu tarz konularda size direk esma çekmeyin şeytana uyun diyemeyeceği için 3-5 sözlükten secilerek aralara bilmediğiniz(kendisinin de anlamını bilemdiği) sözleri koyarak güya bilimsel bir veri niteliği tasıyormuscasına bizim önümüze sunulan seytanı acıklamalardır Yok "beyindeki atıl noronları mana programıyla harekete gecirmek" ) Bakın ben üniversite mezunuyum ve yukardaki cümlede zerre kadar kanıtlanmış tez özelliği tasıyan bir bulguya rastlayamadım ) Bi de konuda diyor ki: siz beyninizin ihtiyac duyduğu esmayı bilemezsinizEe sen bu konuyu hangi kaynakla yazdın sorusuna cevap ise "ben kendi tecrübem ve cevreme baktım" peki biz bilmiyoruz da sen nerden biliyorsun kardeşim biz aptalmıyız ya da sen mi cok zekisin Neyse sonuc olarak yüzlerce ayette Allah her sartta beni anın,hangi isimle çağırırsan ben yanındayım,şah damarından yakınım diyor Bu noktada Rabbim seni bunalıma sokar mı?Asla Ben kendimi sorumlu hisederek bu başlığı açtımRabbimin ismini zikretmek sizi ancak O nun rızasına kavustururAsla böyle şeytanı acıklamalara meyil etmeyin dostlarımHayırlı kandiller |
|