Keçiboynuzlu Ve Kakolu Kek |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Keçiboynuzlu Ve Kakolu Kek1 su bardağı ayçiçeği yağı 15 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı keçiboynuzu tozu 3 yumurta 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Keçiboynuzlu ve kakolu kek: Süt, ayçiçeği yağı, kakao ve keçiboynuzu tozunu bir kapta mikserle iyice çırpın Yumurta, un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin Yağlanmış kek kalıbına karışımı dökün Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 40 dakika pişirin Soğuyunca dilimleyip servis yapın |
|