Kellerin Yalanları........ |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kellerin Yalanları........1-) Bana yakisiyor 2-) Erkeklik hormonu testeron fazla salgilaninca saclar dokulurmus Yani fazla erkekler kel olurmus Ne kadar kellik o kadar erkeklik 3-) Tarihe bir bakin, butun buyuk adamlar keldir 4-) Butun sac kozmetikleri para tuzagi 5-) Istesem sac ektiririm ama insanin dogal hali daha guzel 6-) Zeki ve Marjinal kadinlar kelleri seksi buluyor 7-) Kelligimle dalga gecilmesine kizmiyorum cunku o benim kusurum degil, karizmamin bir parcasi 8-) Benim sac kurutma derdim yok neyseki Sukrediyorum halime 9-) Benim babamin kirpi gibi saclari vardi 10-)Cekicilik beyinden gelir, uzerindeki killardan degil 11-)Sen kafani kazitsan sana yakismaz Kafa derin benimki kadar duzgun ve benimki gibi yuz fizyonomisine uygun olmali 12-)Tarihte Japon dogusculeri kafalarini kazitip daha erkek gorunurlermis 13-)Antropolojide zekaya delalet eden kivrimli beyine sahip kafataslari deri yuzeyi, genelde fazla saca musait olmamaktadir 14-)Bir adamin kafasinda ya kil yada akil olur 15-)Maden olan yerde ot bitmez |
|