Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gariplikler, tarafından, türkler, uçakta, yapılan

Uçakta Türkler Tarafından Yapılan Gariplikler

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uçakta Türkler Tarafından Yapılan Gariplikler

11 bıçak, çatal, kulaklık, can kurtarma yeleği şeylerini yürütmek

2 hatunu varsa hatununu tuvalete getirip kapısında beklemek

3 kalan yiyecekleri çantasına koyup evde yerim mantığını devam ettirmek

4 ikide bir kabin tuşunu kullanıp görevlileri çağırmak (bkz: yanlışlıkla bastım)

5 oyun kartı isteyip oynamamak sadece eve getirip evde oynarım demek

6 hosteslere dokunmaya çalışmak

7 tuvallette sigara içmek

2türk insanlarının uçaklarda yaptıkları sıradışı davranışlardır bunlar aslında bunların çoğu diğer ülkelerde de yapılır ve gerçekten gariptir yani hepsi bize özgü değildir

ör: piste inince pilotu alkışlamak ki artık yapılmıyor galiba eskiden yaparlardı italya'da da hep yapılırmış bu eskiden*

3( uçak piste inince alkışlamak)

4alkollü içeceklerin beleş olması; akabinde şarhoş olmak

5laptopu açıp solitaire oynamak

6-ayakkabı çıkarmak

-ısrarla kemerini takmamak

-pilot kabinine girmeye çalışmak

7uçak kendi oturdukları şehrin üzerinden geçerken "acaba bizim ev görünüyor mu" diyerekten camdan bakmak

8çiğköfte yapıp uçağın tavanına yapıştırmak

9italyanlar'ın yaptığı, dolayısıyla türkler'in ve de bütün milletlerin yapabileceği türden gariplikler italyanlar ve ab ülkeleri başlıklı bir animasyon var onda anlatılıyordu, uçak inince alkışlamaya başlarlarmış filan

10( başınıza türk kadar taş düşsün)

11uçağın içine sucuk ekmek sokmaya çalışmak

13( ota boka türkleri karıştırmak)

14pilot kabinine girmeyi başarıp "abi çok yakıyomu bu" gibi absürd bir soru sormak

15epeyce koştuktan sonra uçağa en son binen kişi olmuştum kan ter içinde önce bir tuvalete girdim elimi yüzümü yıkayıp ihtiyacımı giderirken hareket etmeye de başladıydım biz pistte hızlanırken ben koridorda koltuğuma doğru koşturuyordum ve insanlar garipsiyordu neyse havalandık bi on dakka sonra yanımdan geçmekte olan hostes bayana ki bence o bir melekti çok su kaybettiğimi ve çok susadığımı belirterek bana su getirmesini rica ettim o melek gitti ve bana tam üç bardak su getirdi üç bardağı birden önüme koydu herkese bir bana üç yanımda oturanlar epey garipsedei acayip acayip baktılar minnet içinde teşekkür ettikten sonra o hostes cismindeki meleğe, üç şotta bitirdim sularım susuzluğumu yemek servisine kadar dindirmiştim sonra o üç boş bardağı da birbirinin içine geçirdiydim koridorun öte tarafından adamın biri şaşkın şaşkın baktıydı

böyle şeyler işte

16 türklerden türkler diye bahseden türkler

17yan taraftaki yurdum teyzesinin koltuğun arkasındaki yerden dergi,kitap vs çıkartmasını beklerken iyice karıştırıp terlik çıkarması

18son cem yılmaz'lı opet reklamından sonra fb - gs maçı için havalanan uçakta;

kaptan basss basss, alırım uçağı altından bak

(uçak havalanır)

pist ağladı beee

19tuvalette sıçarken bokun ne olduğunu düşünmek ben düşünüyorum uçağa hiç binmedim uçağa sırf bunun cevabını bilmediğim için utancımdan binemiyorum korkuyorum sıçarken bokların aşağı düşmesi ihtimalinden eğik atış yapan bok ya bir tanıdığın kafasına düşerse?

dışarı atılmasından korkuyorum çünkü ya basınç farkından dolayı kıçım dışarı doğru çekilirse ben ne yaparım? yok galiba dışarı atılmıyor

20zehirlenmemek için uçakta verilen tavuğu yememek

uçağı kim kurtaracak yoksa?

21-iyi yolculuklar

-sizede

-yolculuk nereye

-

-cümleten geçmiş olsun

22gün gelmiş devran dönmüş, çek-indir gate bilmemkaçtır derken tüm zorluklar aşılmış ve bendeniz türk genci me vale madre, ilk defa uçağa binmiştir ortam çok cikstir güzel bakışlı, ağır makyajlı bir hostes ablanın acil çıkış kapılarını göstermesi, şakacıktan can yeleğini oksijen maskesini falan takarak ses kaydı eşliğinde pandomim hareketler yapması ilk kez görülen bir şeye duyulan ilgiyle izlenmiş, akabinde uçak kalkmış, semalarda seyretmeye koyulmuştur me vale madre bu nezih ortamın tadını çıkarmaktadır gönlü ferah, kalbi de kendisi gibi yükseklerdedir, keyifler yerindedir

derken kaptan, havada sıcaklıktan kaynaklanan basınç farkları olduğu ve bu yüzden sarsıntılar yaşayanabileceği, aman ha endişe edilmemesi gerektiği yönünde endişe verici bir anons yapar mvm tırsar biraz ama fazla takmaz güvenlik olayı abartılmaktadır bu kadar önemli adamın arasında başına cenabet bir iş gelmeyeceğini düşünür

işte böyle güzel güzel uçarken, uçağın ani bir sarsıntı yaşamasıyla ipler kopar mvm 35 atar, 35 atmasıyla birlikte refleksif olarak özüne döner, can havli tonunda ve gayet yüksek bir sesle "amına koyim!" ünlemi ağzından fırlar uçak sakinleri şokta, mvm şoktadır

işte türk uçakta böyle yapar kardeşim tırsar, tırsınca da amına kor, ne kendisi ne başkası tutamaz onu bu yüzden türkün bindiği uçağı sallamayacaksınız, adamın ağzını bozdurmayacaksınız

23kimi eğlenceli, kimi anlamsız türlü davranış biçimleridir örneğin bir arkadaşım (türk) uçak havadayken hostesi çağırıp "-sağda müsait bir yerde inebilir miyim?" demişti

24türklerin uçakta yaptığı gariplikleri yerinde görmek için uçağa binmek

25yanında oturan insana 'siz nereye gidiyorsunuz?' diye sormak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com