Delikanlı Adamın İnternet Lugatı.. |
07-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Delikanlı Adamın İnternet Lugatı..* Internet Abi resimler var, yazılar var, aradığın herşeyi buluyormuşsun Yani ben daha bulamıyorum ama söylüyorum buluyorlar Tofaş´ın bile sayfası var Bi de bunun denizde yapılası varmış,sörf, mörf bişi, onu da araştırıyorum * www Bunlar her gördükleri yere www yazıyorlar Bir bilgisayar görür görmez hemen bu ecnebi harfe 3 kere basınBeni utandırmayın * Nikneym Alemde bi yamukluk olmasın diye kendilerine takma isim alıyolar Gazoz Ömer´in gazoz´u, Patinaj Ali´nin patinajı gibiBize yakışmazzz, ben "Davut" * Çet Şimdi burada bir sürü aklı evel birbiriyle tanışıp saatlerce geyik yapıyorlar, yengelerle tanışıyorlar, bi nevi muhallebici yani * Site Bildiğiniz site işte uzatmayın * Tıklamak Abi laf bana çok ters geliyo Ne o öyle oraya tıkla, buraya tıkla Erkek adam tıklamaz Ne öyle tık tık * Aysikü Çet´te tanıştığımız yengelerimizle konuşmak için icad edilmiş İyi alet de, ne o öyle papatya ayağı? * Davlod (indirmek) Bakmayın kızıyorum ama habire "şunu indirdim, bunu indirdim" diyip duruyolar Henüz bi vukuatlarına şahit olmadım ama * imeyl Posta kutusu gibi bir yer Ama pek işe yaramıyo 10 gün önce bizim memlekete bi mektup attım bununla hala almamışlar * Hit Bu kesin İngilizce´dir dedim Açtım sözlüğü baktım Bu herifler dövüldükçe seviniyorlar |
|