Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ceket, ibrahimoviç, için, özel

İbrahimoviç İçin Özel Ceket

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nike Sportswear, ünlü futbolcu Zlatan İbrahimoviç için özel olarak tasarladığı NSW Destroyer Jacket ilesporcununbaşarılı kariyerini kutluyor

Kendine özgü oyun stiliyle dikkat çeken İbrahimoviç?in gelecek başarılarının da sembolü olan ve ince işçiliğiyle beğeni toplayan ceket, sporcu ruhun vazgeçilmezlerinden ?en iyi olma? azmini yansıtıyor Ünlü futbolcunun vücudundaki dövmelerden izler taşıyan tasarımın İbrahimoviç?li tanıtım filmi de büyük ilgi topluyor

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İbrahimoviç ?Hem sahada hem de özel hayatımda kendi stilime sahip olmayı önemsiyorum Böylesi bir tasarımsa benim için çok büyük bir sürpriz oldu Başarılı bir spor kariyerine sahip olmak içinherzaman çok çalıştım Bu ceketin benim bu çabamın bir yansıması olduğunu düşünüyorum Daha başaracak çok şeyin olduğunu biliyorum? dedi

İbrahimoviç?in vücudunda bulunan dövmelerin başarılı bir biçimde cekete aktarılması için dövme sanatçısı Christian Wagner ve moda tasarımcısı Julia Hederus?la çalışan Nike Sportswear, başarılı sporcunun yanı sıra NSW Destroyer Jacket?in mirasını da kutluyor

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com