Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gizli, sevgilim

Gizli Sevgilim

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gizli Sevgilim

Ağlamaya çalışıyorum,ağlamalarım bana isyanlar ediyorGeceler bana bu isteğimi vermiyorNe zaman ağlasam yalnızca ve yalnızca bir iki gözyaşı olup kalıyorsun gözlerimdeGözlerimde donan birkaç damla yaş oluyorsun,o yaşları da sarıyor gecelerO yaşlarla birlikte alıyor yanına geceler
beni

Geceler unutmamı istemiyor seni,geceler bana ihanet
ediyorGeceler senden yana sevdiğimgeceler seni yaşamamı istiyorSözümü dinlemiyorGüneşi özlediğim oluyor arada birYeter diyorum bunca yıldızla arkadaş olduğumSeni unutup da yıldızları gördüğüm anlar olursa tabiiBeni
böyle gördükleri zaman anlamıyor insanlarNasıl böyle saatlerce kalabildiğimi sorup duruyorlarBöyle tüm dünya uyku içindeyken benim nasıl karanlığın içinde bakışlarımı dayattığımın sırrını anlamıyorlar

Tüm dünya,tüm tabiat susmalarda ve uykulardadır belki ama benim yüreğimde gizlenmektedir tüm dünyaBen içime tüm insanları,tüm milyarları almışımFarkında değillerHerkesi ve her şeyleri sığdırmışım içime

Bir sen sığmıyorsun,bir seni sığdıramıyorum kalbime,bilmiyorlarVe senin uzaklığın,ve senin gece kadar olan uzaklığınBana öyle uzak,öyle yabancısın ki sevdiğim,seni senden istemeye korkuyorumGeceleri bu yüzden
seviyorumSeni sevmeme engel olmuyor,seni bana getiriyorve seni gecenin karanlığında buluşumdandır seni gündüzleri istemeyişim

Evet sevdiğim bana her şeyden ve herkesten uzaksın Herkesin yaşamına giriyor,her şeyi paylaşıyorsun insanlarlaAma sitem bile etmiyorumSana söyleyecek söz bulamıyorumSöyleyecek bir şeyler arasam ve bulsam biliyorum geceler alır onu elimden,dilimden deSana söyleyeceklerimin hesabını yapsam sabahlar buna izin vermezOlsa olsa sana "bu sevgiyi yaşa" diyebilirimGel birlikte yaşayalım demeye dilim varmaz Geceler bunu bırakmaz yanınaKaybettiğim değilsinBen seni hiç yitirmedimÇünkü içimde taşıdığımdın hepBenden bir parça oldun senBen kendimi yitirmediğim sürece sen de
kaybolmayacaksın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com