Bir Gariptir Benim Hikayem |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Gariptir Benim HikayemBir gariptir benim hikayem herkes gibi yasadım herkes gibi nefes aldım; aslında kimse gibi yasamadım çünkü ben farklı sevdim Beynimin her karesine kalbimin her noktasına seni yerleştirdim ağzımdan çıkan her sözde, gözlerimden akan her damla yasta sen vardın Saniyeler seninle geçti Yüzünü aklıma öyle kazıdım ki her kime baktıysam senden bir şeyler aradım Aradım ya kimse senin gibi değildi Senden başka herkse yabancı geldi bana kimseyle senin gibi konuşamadım Bir anda kalbimden ve aklımdan herkesi sildin Sadece sen vardı yalnızca sen Hayattan yorulan kalbim seninle tekrar atmaya başladı dünyada ki en farklı ve en güzel duyguyu seninle yasadı belki de Ve ben her güne seni görme umuduyla başladım aklıma her gelişinde hayattan biraz daha zevk aldım Ve düşündüm ki hayat aslında seninle daha güzel, seninle yaşamam gereken her şeye razıyım acıysa acı, hüzünse hüzün ama tek isteğim her ne olursa olsun hep senin yanında olayım Öyle bağlandım ki sana öyle sevdim ki seni Akmasına korktuğum bir damla gözyaşı, vermeye korktuğum bir damla sevgi ve asla kopamayacağım bir sevgili oldun benim için Seni seviyorum askım yaşattığın her şey için tsk ler |
|