Ölümü Karşılamak |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ölümü KarşılamakBir kiz ve bir delikanli, bir motosikletin üzerinde > 180 Km hizla > gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geçiyor; > > Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum > > Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli > > Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum > > Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle > > Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla > > Delikanli : Simdi de bana sikica saril > > * Kiz delikanliya sikica sarilir > > Delikanli : Sapkami alip, kendine takar misin? > Basimi çok sikti > > Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti: > Motorsiklet Kazasi; > Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya > çarpti Üzerindeki 2 > kisiden sadece biri kurtuldu > > Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli > frenlerin bozuldugunu > anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti > > Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini > söylemesini istemis ve > > kendisine son defa sarilmasini istemisti Sonra da > kendi ölümü > > pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta > kalmasini saglamisti > |
|