Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitmemiştir, gitmiştir

Gitmiştir Ama Bitmemiştir

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gitmiştir Ama Bitmemiştir

Birbirlerini çok seviyorlardıAma bazı sorunlar çıktı hayatlarındaAyrılık vakti gelmişti artık anlıyorlardı
Çok gençtilerUnuturuz dediler belkideSon görüşmeyi yaptılar;
Kız: Umarım sana uygun aradığın aşkı bulursun
Erkek: Saol umarım sende
Kız: Seni hala sevdiğimi biliyorsun değil mi?
Erkek:EvetBende seni seviyorumO zaman
Kız Sakın söylemeKonuştuk bunları
Erkek:EvetSeni unutmayacağım ve senden başka kimseyi sevmeyeceğim
Kız Sende
Ve sustularUzun süre konuşmadılarSONRA
Kız:Veda zamanı gitmeliyim
Erkek:Biraz daha
Kız:Hoşçakal
Erkek:Hoşçakal
Evet bitmiştiİşte bitmiştiBitmez denilen aşk bitmişti

Aradan seneler geçtiGeçen seneler kızın hayatında hiç bir değişim yoktuİşini kurmuştu ve hala onu seviyorduO ise ünlü bir avukat olmuştuOnu gizlice hep takip etmişti

Elindeki gazeteyi karıştırıyorduGözüne bir haber çarptı'ÜNLÜ AVUKAT EVLENİYOR' tekrar ve tekrar okudu haberi ve başlığında kaldı gözüYanlış yazılmıştı evlenemezdiUnutmayacaktı söz vermişti
Gözyaşlarına hakim olamadıYıllarca ona olan sevgisinden hiç vazgeçmemiştiŞimdi ise ondan nefret etmek istiyorduYapamadıOnu hala delicesine seviyordu
Arkadaşını aradıYanına geldi can dostu'O evleniyor' dedi ve bitkin bir şekilde yere düştüArkadaşı anlamıştı zamanın geldiğiniHastaneye kaldırdı kızı son bir umut diye
Doktorlar umutsuzduTek söyledikleri 'Hazırlıklı olun'
Bi süre sonra genç kız gözlerini açmıştıEliyle işaret ederek arkadaşını çağırdı
Hüzünlü dost topladı kendini ve kızın yanına gitti
Dalga geçercesine;
-Kalk kız ne yatıyorsun hasta gibi
-SusYorma beni biliyorum durumumu
-
-Beni dinle bunlar senden son isteklerimBen öldükten sonra yerine getirmeni istiyorum
-Yapma böyleBırakma kendini
-Sus yorma beni sadece dinleEvime git kilitli bi dolap var onu aç orda bi anahtar varOnla benim evimizin anahtarıHayalimizdeki evin anahtarıEvlenince öyle bi evde oturucaktıkKısmet olmadıAyrıldıktan sonra ben hayalimizin evini yaptım ve isteğimize göre döşedimAdresi ordaki planların üzerinde var
Ben öldükten sonra o anahtarı ona verAnahtarı aldığın dolapta bir de kaset var onuda vericeksin
Şimdi beni yalnız bırak ve söylediklerimi unutma
-Tamam ama vazgeçme lütfen
-Üzülme ben 12 yıl önce ondan vazgeçtiğimde yaşamdan da vazgeçtimHadi gitVe giderken sakın arkana bakma
Arkadaşı kızı bırakmanın verdiği acıyla yürüdüKapıdan çıkarken makinaların sesini duyuyorduEvet arkadaşı ölmüştüSöz verdiği gibi arkasına bakmadı
Kızın evine gittiDolabı açtıAnahtarı aldı ve kasetiŞimdi ona gitmeliydi
O 'ÜNLÜ AVUKATA'Çok yorgundu dost ama gitmek zorundaydıSonunda ofise geldiAvukatın kapısına geldiğinde geri dönmek istediGenç kız geldi aklınaKapıyı çaldı'Gir' sesinden sonra içeri girdi
O karşısındaydıO da tanımıştı dostu
-Hoşgeldin
-Hoşbulduk
-Nasılsın
-Görmüyor musun?
-Neyin
-Evleniyormuşsun hayırlı olsun
-
-Arkadaşım can dostum az önce öldüUnutmayacağına söz verdiğin sevdiğini söylediğin o kişi yok artık
Ayakta duramadı daha fazla delikanlı ve olduğu yere yığıldı kaldı
-Bunları vermemi istedi sanaBenden son isteği buydu
Ona emanetleri uzattı ve hızlı adımlarla ordan uzaklaştıGenç adam önce kaseti dinledi

''Canım eğer bu kasedi dinliyorsan bu öldüğüm anlamına geliyorÜzüldün mü?ÜzülmeBiz hayatımızı başkalarına verdikSenden ayrıldıktan 1 yıl sonra doktorlar kalp hastası olduğumu söyledilerSensizlik bende bi kalp hastalığı bıraktıO günden sonraHer günümü senle geçirmeye başladım senden habersizYavaş yavaş zamanımın dolduğunu hissediyorum
Sana gönderdiğim anahtar hayalimizin evimizin anahtarıBizim hayalimiz gerçek olmadıAma olurda birgün birini benden çok sever evlenmek istersen o evde oturun
Git gör evimizi hayalimizi
Aşkım evimizde kapalı bi oda varAnahtarı masanın üzerindeO oda sensiz geçen 11 yılımın eseriBenden sana kalan son hatıra geçirdiğimiz en güzel zamanlar var o odadaO evde tüm hayallerimizi bulacaksın bebeğimEğer sana acı verirse o ev boşver vur kilitleri üzerine;hayalimiz sen ve ben olmadanda hayalimiz olarak kalacakSeni seviyorum hayatımın rengiElveda''

Sevdiğinin son sözleriydi bunlarArtık tutmuyordu gözyaşlarını evet ağlıyorduÇaresizce umutsuzca ağlıyordu
Hayaline gitmeliydiKendine geldiğinde evin adresini bulmuştuElleri titriyorduSevdiğiyle gireceği eve yalnız ve onsuz giriyordu
Kapıyı açmaya çalışırken bahçedeki sallanan sandalyeler dikkatini çekti2 tane sandalyeBiri daima boş kalacak sandalyeler
Kapıyı açtı içeri girdiSevdiğinin kokusu vardı adeta gözleri doldu yeniden ama ağlamadı
Aklına kilitli oda geldiMasanın üzerinden anahtarı aldı kapıyı açtıTitriyordu hala
Odada bir albüm ve duvarda yazılar vardıOkuyamıyordu sanki gözleri görmüyorduDaha dikkatli baktıYanılmıyordu
Sevdasına ait en güzel sözlerdi bunlar;
'Sensiz asla yaşamam' 'Son sevdiğim olacaksın' 'Senden başka kimseyi sevemem' 'Seni unutmayacağım'

ALıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com