Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, bırakmaz, yalnız

Allah Yalnız Bırakmaz

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Allah Yalnız Bırakmaz

BİR AKŞAM geç saatte karanlık sokakta yürürken çalılıkların arkasından boğucu çığlık sesleri duydum Yavaşlayıp sesi dinlediğimde, duyduklarımın boğuşma sesleri olduğunu anladım Ağır hırıltılar, yırtılan kumaş sesleriydi bunlar Bir kızın saldırıya uğradığını farkettim Müdahale etmeli miydim? Kendi güvenliğim için endişelenmiştim ve bu gece yeni yolu tercih ettiğim için lânet okudum Sadece, en yakın telefona gidip polisi mi aramalı mıyım diye düşündüm

Sonsuza kadar sürecekmiş gibi gelmesine rağmen, aklımı başıma almam sadece birkaç saniyemi almıştı Bu arada kızın sesi gittikçe zayıflıyordu Hızlı bir şekilde hareket etmem gerektiğini biliyordum Nasıl bırakıp gidebilirdim?

Sonunda kararımı verdim Kendi hayatımı riske atsam bile, bu meçhul kıza sırtımı dönemezdim

Cesur ve atletik bir erkek değilim Güçlü biri olduğumu söylemek de imkânsızdı O gücü nereden bulduğumu bilmiyorum; ama, kıza yardım etmeye karar verdikten sonra gücümün arttığını hissettim Çalılıkların arkasına koştum ve saldırganı kızın üstünden çektim Yere düştük, biraz boğuştuk, sonra da saldırgan benden kurtulup kaçtı

Ağır ağır soluyarak yukarı tırmandım ve ağacın arkasına çömelmiş hıçkırarak ağlayan kıza yaklaştım Karanlıkta yüzünü tam seçemiyordum Onu daha çok korkutmamak için biraz uzaktan konuştum

“Tamam Geçti” dedim yavaşça “Adam gitti Şimdi emniyettesin

Uzun bir sessizlik oldu Sonra, hayret ve şaşkınlıkla şu sözleri duydum:

“Baba, sen misin?”

Sonra da, ağacın arkasından küçük kızım Katherine çıktı

(yazarı bilinmiyor)

24/12/2006

© 2008 karakalemnet, İsmail Örgen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com