Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benden, dökülenler, kutusundaki, mızıka, posta

Posta Kutusundaki Mızıka Ve Benden Dökülenler

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Posta Kutusundaki Mızıka Ve Benden Dökülenler

dostluk yazıları - dostluk hikayeleri - dostluk mektupları - dosta mektup

Sevgili dost, "kalpler ancak Allah'ı anarak huzur bulur" ayetini biraz daha dikkatli okuyacak olursak, basınç odasının yerini göreceğiz Evet bu ayet, adına stres denen çağdaş basıncı düşürecek ilahi bir odaya, Kuran'a çağırıyor bizi Frankestay’ın yaratığı değil, Allah'ın kulu olmak ne güzel Ne güzel " ALLAH EN BÜYÜKTÜR" sözü

Sevgili dost, bir körün parmak uçları kadar hassasına az rastlanır kalbin

Sevgili dost, bugün yazmak değil, konuşmak istiyorum seninle, ruhun yüksek sesiyle konuşmak dilsiz değil, dudaksız bir adam gibi çirkin, fakat güzeldir hakikati konuşmak Çünkü gerçek sobeler, sona ermeli artık yalanla arasındaki terli saklambaç Sevgili dost, bugün yazmak değil, konuşmak istiyordum seninle ama yine yazdım

Sevgili dost, merhameti gördün mü? Tamam, söyleme biliyorsan yerini Bari hayatta olduğunu haber ver " merhamet ölmedi değil mi?" sevgili dost, merhameti gördün değil mi?

Sevgili Dost, birbirimizi tanımak için neyi bekliyoruz? Birbirimizi tanımak için neyi bekliyoruz? birbirimizi tanımak için neyi bekliyoruz? BAK ne diyor Rousseau: " dostumuzu tanıyabilmek için büyük hadiseleri bekleyeceğiz; o zaman da iş işten geçmiş olacak; çünkü onu tanımak zaten bu hadiseler için lazımdı" SEVGİLİ DOST, sen lazımsın bana ve önemlisin hadiselerden Çünkü büyük bir olaydır dostlukçok büyük

Sevgili Dost, El el üstünde kimin eli var? bu oyunu hatırladın mı? Bir kule, herkes elini bir başka el üstüne koyuyor Gözünü açsa görecek, hayır oyunu bozmuyor Sevgili dost, şimdi ben bu elleri ne yapıyım… Bulunmasalar saklardım, tavan aralarında Atsınlar diye görenler ellerini, ellerimi dilencilere atardım

Sevgili dost, eğer yeryüzündeki bütün elleri bir masanın üzerine koysalar, ELİNİ bulabilirdim onların içinden

Sevgili dost, özledim seni Özlem yazdırıyor; ödeyerek telifimi Schumann: "çalarken seni kimin dinlediğini umursama " diyor Bense umursuyorum, kimin dinlediğini

Sevgili dost, "insan" deyince aklıma, Kuran'ın kalbi "Yasin" geliyor "YASİN" yani "EY İNSAN"

Buraya kadar AALİ URAL'IN SÖZLERİNİ RUHUMDA HİSSEDİP SENİNLE PAYLAŞAYIM DEDİM BUNDAN SONRAKİ CÜMLELER ADINI KOYAMADIĞIM O DOSTUMA

Aklıma sen geliyorsun

Sende AÇIK ve net gördüğümü sana söylersem boynun kırılır dye korkuyorum

Kediyi sevişindeki merhamet içime içledi

Dindar dinci arasındaki farkı sen de görüyorum

Sana baktığımda seni değil, seni yaratanı RABBİMİ görüyorum

Seni seviyorum, seni seviyorum seni seviyorum ne kadar desem de doymuyorum

Seninleyken Rabbime daha yakınım sanki eksik yanım tamamlanıyor

Yanımda bir ŞEMS ile ALLAH'A yönelmek

Allah beni seviyor, RABBİM beni seviyor

Peki ben O'nu ne kadar seviyorum diye kendime soruyorum

Günde 5 vakit mi seviyorum

o da çoğu zaman alelacele

İnsan, sevdiğiyle görüşmeyi kısa keser mi?

Sana bir kere daha aşık oldum seni bir kere daha sevdim

Bir kere daha her şey

Bu nasıl bir duygu bilmiyorum, gözyaşlarımı tutamadığım ikindi namazıhiç bitmesin istedimhatta orada kalbim dursun istedim

O kalbimi biliyor O beni biliyor

O seni sevmemi istedi

Bir kere daha sevgiyi gösterdi

Hissettiğim şuydu: engin, sen sevdiğini görmek istiyorsundaha uzun vakit geçirmek hep onunla olmak istiyorsunAllah da seni seviyor ve hep Onunla olmanı istiyorOndan değil mi Allah’ı çokça zikredin

Senden sonra kimseyi sevmedim sevmek istedim ama Sevemedim

Herkeste her şey de seni aradım

Ve bulamadım Bulacağımı sanmıyorum

Çünkü Allah verdiği şeylerin şükrünü istiyor

Ben daha senin şükrünü vermedim Kİ

Veremedim henüz

Ve bu yüzden, kimseyi aramıyorum Buldum

Bulduğum sevgiyle ölümü tadabilirim

Bu yüzden, susacağım

Seni sevmek bana yetti

Yaşım kaç olursa olsunyılda 1 defada olsa 3 yılda bir olsa dayada bundan sonra hiç olmasa daben susmayı öğrendim sevgiyi öğrendimeksik yanımın ne olduğunu öğrendim

Ben Mevlana olamam, ama Mevlana hazretleri nasıl HZ ŞEMSDEN başka şems aramayıp içinde yanan aşk onu o hale getirmişse

Onca şey aşkla yazılmışsa

Ben de susabilirim

Ve burada sana susayan biri var Bunu bil

Şimdi susmalıyım

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com