Gidiyorum Sevgilim |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidiyorum SevgilimTam bir yil oldu Hala içimdesin Hala gözlerin ve gülüsün aklimda Aklimdan bir an olsunda çikmadilar Geceleri sicakligini hissettim Karanligimda sana sarilip uyudum Seni içimde büyüttüm ve seni kimse bilmedi Senin için güçlü oldum Bendeki sen için, sevgimiz için Sen, bugün bana uzun zamandir olmadigin kadar yakinken sana söylemek istedigim birkaç sey var Bazen sinirleniyorum, kiziyorum sana Agliyorum Ne bu halimiz bizim diye? Ne bu yasadigimiz? Buna bir insan yüregi daha ne kadar katlanabilir ki ben katlanayim? Nereye kadar? Çok aci çektim ve hala çekiyorum Neyin bedelini ödüyorum diye düsünüyorum bazen Belkide seninle yasadigim mutlulugun bedeli diyorum iste o zaman kabulleniyorum acimi iste o zaman her seye deger diyorum kendi kendime Seninle oldugum her dakikanin bedelini ödemeye raziyim diyorum Yine yagmur yagiyor sevgilim 1 yil önce bugün yagdigi gibi Ve yine bizim sarkimiz çaliyor Tek fark sen yoksun Senin sicakligin, yanindayken duydugum mutluluk yok Hep diyordum ya seni sensizde yasarim diye Artik yasayamiyorum sevgilim Ve artik biliyorum ki yasanacak birsey de kalmadi Benim için tek çare seni unutmak Umutlarimi bir kenara atmak Seninle basladigim bu yola artik sensiz devam etmek Bu gece son kez resimlerine bakip agliyorum Bu gece son defa adini aniyorum, son defa seni sevdigimi haykiriyorum Bir daha seni görmemeye, sevgini kalbime gömmeye yeminler ediyorum Tükenen umutlarima son noktayi koyuyorum Gidiyorum Sevgilim |
|