O Kendini Biliyor |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
O Kendini BiliyorSenin için sevgilim tesadüf yaşamak istediğin arzuladin aşk midim ben, bir verilmiş hediye midi bizim aşkımız sen istedin diye mı yaşadık bunları Neydim ben senini için basit sana verilen yaşamak istedin aşk mi hediye mi Neden ben, ben neydim senin için sormuştum sana bir gün,gülüseyerek sen Hedefsin demistin sevdiyim hedefe aldim,seni demiştin içim yandı o an fakat öyle yinede kizmamistim iyiki beni hedefe aldin sevdiyim demiştin sana Aşk hedefe alınırmis meyer bunu da ögrenimSevgi o kadan güzel duygu ki bunu bir daha kere daha seninle yasadim sevdiyimSense benim kalbimdeki yangını,kalbimdeki gerceyim,yanında Yaralı kalbimin ilacı sendin sevdiyim,kalbimin derinlerinde sakladım aşk, sevgiyi, ölmüs duygularim bir kez daha seninle yaşadım sevdiyim huzurlu hissediyordum kendimi sevdiyimTüm yaşanmış kötü olayları, unutuyordum yanımda sen olunca kalbimdeki sevgi ruhumu ruhumu okşuyordu ,sen benim mutlulum sendin sevdiyimSenden sevgi istedim,büyük bekletilerim yoktu aşk adina sevgi adina, tek aşki yaşamak sevgiyi hisetmek istiyordum seni böyle sevdim sevdiyim Aini Dünyanin farkı kültür, farki görüşlerlerimiz vardi karakter farki, yaşadık aşkımızda sevdiyimHer ikimizin de yanlislari,hatalar vardı üzülüyorduk, sevdiyim yinede kopamiyorduk bir-birimizden sevdiyimBela kiz diyorsun bana sevdiyim seni üzdüm, biliyorum özür dileme de beceremiyordum sevdiyim Gönül almaksa onu da beceremiyordum ,sen çok zordun ya ben daha da zor birisiydim sevdiyimSeverken ayrıldık biz gurur yaptik sevgimizi gurur yüzünden kaybetik sevdiyimAşk ta gurur yoktur sevdiyimAşk masalımız sona erdi iki sözle mutlukuklar dileyerek bir birimize ve bitti aşkımız sevdiyim ,sevgi bu kadan basit mi seni seviyorum demek bu kadan basit mi sevdiyim Seni sevdim seviyorum sevicem seni mutlu ol ben alışırım seni sensiz yasamaya sevdiyim _________________ |
|