Neden Sen |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Neden Senneden sen?? bunu o kadar soruyorum ki kendime,kendi kendimesana yazmak aslında sana söylemek istediğim o kadar çok şey var ki!ama yapamıyorum nedenini iyi biliyorsun değil mi minik(!) sıçanevet çok çok iyi biliyorsun bu gece de yine her gece olduğu gibi seni bekliyorumve bu kez gelmiyor musun?sana ihtiyacımın olduğunu bildiğin haldekanala bakıyorumhala yoksunve ben seninle konuşmayı bile özlüyorumyazdıklarını bilebırak sesini,seni görmeyi,seni öpmeyi,sana dokunmayı,sana sarılmayı,seninle hayal kurmayıdüşünsene sadece yazmanı istiyorum !!! o ilk gece o sana slm verdiğim ilk gece nerden tahmin edebilirdim ki?böylesine duygu yüklü olucağım,böylesine benliğimde taşıycağımsöylesen gülerdim belki dehatta bana yakında tanışıcaz dediğinde bile gülmüştüm sana farkında olmadan bağlanmam komik aslındaçünkü sen hiç benim olmadın kiyine de seni suçlamıyorum,suçlamadım ve asla suçlamam dasanırım en doğrusunu yapıyorsun kısa bir zamanlık bir oyun bizimkisitahminimce başlamadan biticek olan bir oyunsahne,dekor,oyuncular ve yönetmenler aynıydı belki ama her karede,her dakikada hatta her saniyede farklıydı olaylarbu farklılığı yaratan da sendin iştekimi zaman sarıldım sana paylaşmak için sevincimi,kimi zaman kızdım 'seni sevmiyorum ' dedim haykırmak için öfkemibunlaraysa bir tek sözün,düşüncen ,dokunuşun,gülüşün,bir tek bakışın dahi sebep oldu ne zaman zorluklar tıkadıysa yolumu;verdiğim savaşlarda daima seni bulmak isterdim yanımdaoysa sen kimbilir belki de başka kollarda yine de senden öğrendiğim çok şey varözellikle de söz konusu insanlarsa zekaysa hep öndeydin bendenbilmiyorumherşeyi paylaşmak isterdim senle,hayatını bileama sanırım böyle bi sorumluluğu üstlenmek zor geldi sana evet ilk kez platoniğimönceleri güldüğüm olay bu!ama tesadüfler o kadar karışıyormuş ki insanın yaşantısınasen ruhsal durumumu bakışlarımdan anlayan,beynimin içini okuyan tek insansınaslında sen beni tanıma şerefine ulaşmış tek insansın diyebilirim eline çok koz verdiğim için mi, yoksa anlayabildiğin için mi bilmiyorum sana veda maili atmayı bile düşündümama yapamadımklavyedeki tuşlar bıçak gibi geldiöyle bi bıçak ki benden canımı söküp atmamı istemiş gibive yine başaramadımbaşaramıycam da! içinde yaşadıklarını bir gün bile belli etmedin bana yani tam anlamıylayine de hala dediğim bir şey var:ne mutluki bana seni tanımşım ne mutlukigülücüklerini içime sığdırmışımve olduğun gibi kal demiyorum SEVGıLıM ben seni olmadığın gibi de seviyorum -------------------- |
|