Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mektup, sevgiliye

Sevgiliye Son Mektup

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgiliye Son Mektup

Her seyi söyledim de bir tek "Git" diyemedim Demeliydim oysa Sensizlik korkusu bunu söylememi engelledi Seni kalmaya zorlarken aslinda ne kadar bencilce bir düsünce icinde oldugumu yeni anliyorum, bagisla Zorla sürdürmeni saglayamazdim ya iliskiyi, g,tmeliydin elbette Ama ben sana "Git" diyemedim Yalnizlik acisini bir kez daha yasamak istemedim

Görünürde hala benimlesin ama biliyorum ki benimle olan yüregin degil Sen coktan saldin yüregini uctu gitti Ben simdi icinde yürek tasimayan biriyle birlikteyim Seni suclamiyorum, bunu ben istedim Sana "Git" diyemedigim an bunun böyle olacagini bilmeliydim, bilemedim Belki de bilmek istemedim Gercek her zaman en dogru sey olamiyor Insan gercegi kolaylikla kabullenemiyor Sana deli gibi asikken bunu kabul edebilmem zaten mümkün degildi Ben seni seviyordum ve hep benimle olmani istiyordum Sen ise belki kibarligindan, belki bana acidigindan askinin tükendigini, artik gitmenin zamaninin geldigini bir türlü söyleyemiyordun

Anlamaliydim, görmeliydim bunu "Git" demeliydim sana Yalnizligin acisi elbet gececekti bir gün Elbet hayat devam edecekti Öyle yada böyle alisacaktim Korkmamaliydim, cesurca, "Madem bitti askin, madem sevmiyorsun beni git öyleyse" diyebilmeliydim Bu sözü duydugunda üzerinden büyük bir yük kalkacakti Belki icinde ince bir sizi duyacaktin ama cok rahatlayacaktin, biliyorum Ben kalmaya zorladim seni "Git" diyemedigim gibi "Kal" da diyemedim ama öyle seyler yaptim ki, tikadim gidis yollarini Askimla, cok sevmekle ezdim seni Sen sevgimin altinda ezildin, gidemedin

Sana kötülük yaptigimi düsünüyorum Evet, istedim bunu, istedim kalmani Sandim ki, gececek, sandim ki yine eskisi kadar cok, eskisi kadar deli seveceksin beni Ne büyük yanilgi Bir seyler yitirildigi zaman artik asla eskisi gibi olmiyor insan öyle degil mi?

Kaldigin icin kendini tükettigini biliyorum Bir yazgi gibi görüyorsun belki de bu durumu Sen sevmesen de seni bu kadar cok seven biriyle olmanin garip huzurunu yasiyorsun Ben bunu istememistim Neyse Simdi sana yaptigim bu haksizligi düzeltiyorum Git haydi, canin nereye isterse, yüregin nereye götürürse oraya git Bana asik degilken yanimda olman yerine, yüreginde bir sizi olmayi tercih ederim Senden bir "mavi" kalir bana, onunla yetinirim Hoscakal bebegim, beni merak etme elbet düzelirim Yerine koyamasam da bir baskasini, bir gün yeniden sevebilirim Ve sana bunca zaman "Git" diyemedigim icin OZUR DILERIM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com