Ben Sadece Sendeyim Sen Bendemisin |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Sadece Sendeyim Sen BendemisinBir anda çıkıp geldin yüreğime Enteresan bir bakış ve en büyük aşka başlangıçtı gözlerin Kendi halimde yaşarken kendimi Sıradanlık hakimken tüm benliğine Aşk uzaklarada çözülmeyen problemdi san ki Sen olmadan biz olmadan Aşk kaçmak ve kovalamak temalarının yakınlaşması Zamansız dalıp gitmelerin ilk durağı,mutsuzluığun sondurağı Geldin bir anda istila ettin duygularımı Ben ne kadar hayır desem bile bize aşk yakışır dedim Gerçekten yakıştı en güzel paylaşımların bilgesi olduk biz Her aşk biter dedi şarkılar,şairler Bizim aşkımız bitmez dedik inadına sevdik Sevdik bitmedi Güzel başlamıştık kendimi sende bulmuş mutluluğu yakaşamıştım Ayrılıkları sevmiyorum işe giderken başka şehire giderken Ayrılığın kısası yoktur aslında Sevdiğini sevdiklerini bırakıp gitmek telefonda seni seviyorum demek Bırakıp giderken hiç düşündün mü aşkım bensiz ne yapar kime bitanem der diye boğazına düyümlenir duyguları Şehirler arası aşk sevdiğin senden uzakta o senin yüreğinde Düşünüyormudur benim kadar benim kadar seviyormudur Hergün daha çok elele dolaşmak istiyormudur gecenin bir yarısı gökyüzüne bakmak istiyormudur benimle çoban yıldızlarına selam göneriyormudur yağmur yağarken sıcaklığımı hissediyormudur Yağmurun samimiyetini Ben artık dayanamıyorum bu geçici ayrılıklara Yüreğim hergün küsüyor sen yoksan güneşe, evrene herşeye Senin senisini duyunca güzelleşiyor güzellikler benimle oluyor İnan ayrılıklara alışamam ben geliyorsun bazen hemen gidiyorsun Bir bakışın kalıyor bu şehirde birde sensiz ben Aşk neden En zor yerlede yetişen çiçek gibidir En güzel En uzak Acı hasretlik çekemeden gelmez mi birleştirmez bizi bizleri Ayrılık hüzünleri getir Seni götürür benden Gel gitmemek için üzmemek için Gelmeye yada bırak beni uçurum kenarındayım sevginin en güzel yerinde sende Ya sen olursun ya sen başkasına bağlayamam sevgimi yüreğimi Seni bekliyorum her saniye gözüm yollarda aklım sende Sabrımın sondurağındayım sevdiğim Ben sadece sendeyimSen bendemisin? |
|