Ayrıntı |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
AyrıntıTozlu kutudan çıkan nesneler arasında bir kutu daha içinde bir adet resim kağıdı hayat gibi mas mavi hayat gibi sim siyah 14 eylül sabahıymış bir bulut çizmişim kağıda çok büyük kalbim gibiancak o bulutun içine bir tek seni ve kendimi koymuşumbu buluta o zaman baktığımda sanki mavi dünyamı masmavi yapıyorduaradan yıllar geçti,uzun zamanlararaya aşklar girdi pencereden bakan minik gözler girdiben bu süre içerisinde bir çok şey öğrendim hayatın dıştan gözüktüğü gibi olmadığını kendi dünyamızı başkalarına anlatırken ekran koruyucu koyup da anlattığımız mesela Sevmeyi anladım bazen aynı ekran koruyucularımızı kendimiz yaşarken içimizde de kullandığımızı anladım Sevdikleri insanların insanlara değer verdiklerini anladımsevmek kadar cesaretli olabiliyorsan sevdiğini söylemek kadar cesaretli olmak zorunda olduğunun farkına vardım bir kez dahaseviyorsan eğer senin sevdiğin insanın seni bir kelimeyle var edip bir kelimeyle yok edebildiğini öğrendimfakat öyle bir yanış yapmışım ki resmimde öylesine doru bir ayrıntıyı atlamışım ki yüreğimdeunutmuşumbulutların güneşi kapattığınışimdi bunun hesabını veriyorum Herkese& |
|