![]() |
Ben Daha Çok |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Daha ÇokBen daha çok uçurum kenarlarinda açan diri yaban çiçeklerini sevdim ![]() Uzanip kokusunu içine çekerken, uçuruma düsme tehlikesiyle karsi karsiya kalindigi için ![]() Ben daha çok sonbaharlari sevdim ![]() Olgun asklara yataklik yaptigi için ![]() Ben daha çok sonu hüsranla biten asklari sevdim ![]() Yepyeni asklara bereketli bir toprak olacak kadar yikimi sagladiklari için ![]() Ben daha çok masum günahlari sevdim ![]() En dehsetli hazlarin ardindan girilen günahin vicdana yapacagi baskilarla bogusulmasi gerektigi için ![]() Ben daha çok aci çeken insanlari sevdim ![]() Acilarin onlari olgunlastirip daha iyi bir insan haline getirecegini bildigim için ![]() Ben daha çok kalabaliklari degil yalnizligi sevdim ![]() Içimdeki benle rahatça arkadaslik edebilmemi sagladigi için ![]() Ben daha çok bahtsiz insanlarin kahramani oldugu kitaplari sevdim ![]() Mutluluklarin büyük bedelleri oldugunu bana çok iyi anlatabildikleri için ![]() Ben daha çok derinlikleri sevdim ![]() Hayatin gizleri ve mutluluklarin ipuçlarini orada buldugum için ![]() Ben daha çok ölüme yakin duran ve ondan korkmayan insanlari sevdim ![]() Hayatin ne kadar ciddi bir sekilde yasanmasi gerektigini iyi bildikleri ve keskeleri az oldugu için ![]() Ben daha çok gerçekleri degil, hayalleri sevdim ![]() Hiçbir gücün hayallerime kelepçe vuramayacagi için ![]() Ve ben daha çok güvenin yerine özgürlügü sevdim ![]() Güvensizlik içinde bile özgürlügün insana daha çok yakistigina inandigim için |
![]() |
![]() |
|