Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sayıklamalar

Seni Sayıklamalar

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Sayıklamalar

Ne zor şeymiş seni yazmakNasıl bir güzellik ki anlatayımHangi çiçeğe benzeteyim seni,hangi topraktadır kokun,hangi denizdeKimin saçı öyle alır götürür beni,başka hangi gözlerde saklı binlerce anlam

Anlatamaz düşündüklerimi ama her şarkı senin olsunTek olsanda,son olsanda hep sen ol elimde kalanBaktığım yeri görebilmen,sarılabilmem sana aramızdaki sokak lambalarını kaale almadan,tam ortamızdan geçenleri hiç gelmemiş varsayarak
Paylaşabilmek sonra olmayanlarıHayallerimizi bölüşmek bir yalan kadar güzelYaşama bir davetsin benim içinAnlamı aranılan hayatın ta kendisisinFarklı bir mutluluk,senin adına,senden yana korkmakÖzlemek iki adım ötede olduğunu bilerekSusturmak herşeyi ve sigaramın dumanından saçlarını çizmem odamın soğuk duvarlarına

Bu olmalı yıllardır aranılan,bu olmalı rüzgarların beni peşisıra savurduğu şeyHer yağmur damlasında gördüğüm,her otobüsle gönderdiğim,her nefeste beklediğim,sigaralarım,üzülmesine dayanamadığım,uyandırmaya kıyamadığım,paylaşamadığım

Nasıl bir sözcük bulmalı sana hitap ederken,hani kimsenin söylemediği,henüz hiçbir ayrılıkta adı geçmemiş
Teşekkürler yanımda olduğun,açıklamasız olan bana inandığın içinGözlerin,saçların,kokun,çocukluğun için teşekkürler anlayışın,tenin,herşeyin,nefes aldığın için

Acılardan uzak bir hayalde,güneşi ellerimizle tutmak dileğiyle

Okan Ağ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com