Seni Sayıklamalar |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Seni SayıklamalarNe zor şeymiş seni yazmakNasıl bir güzellik ki anlatayımHangi çiçeğe benzeteyim seni,hangi topraktadır kokun,hangi denizdeKimin saçı öyle alır götürür beni,başka hangi gözlerde saklı binlerce anlam Anlatamaz düşündüklerimi ama her şarkı senin olsunTek olsanda,son olsanda hep sen ol elimde kalanBaktığım yeri görebilmen,sarılabilmem sana aramızdaki sokak lambalarını kaale almadan,tam ortamızdan geçenleri hiç gelmemiş varsayarak Paylaşabilmek sonra olmayanlarıHayallerimizi bölüşmek bir yalan kadar güzelYaşama bir davetsin benim içinAnlamı aranılan hayatın ta kendisisinFarklı bir mutluluk,senin adına,senden yana korkmakÖzlemek iki adım ötede olduğunu bilerekSusturmak herşeyi ve sigaramın dumanından saçlarını çizmem odamın soğuk duvarlarına Bu olmalı yıllardır aranılan,bu olmalı rüzgarların beni peşisıra savurduğu şeyHer yağmur damlasında gördüğüm,her otobüsle gönderdiğim,her nefeste beklediğim,sigaralarım,üzülmesine dayanamadığım,uyandırmaya kıyamadığım,paylaşamadığım Nasıl bir sözcük bulmalı sana hitap ederken,hani kimsenin söylemediği,henüz hiçbir ayrılıkta adı geçmemiş Teşekkürler yanımda olduğun,açıklamasız olan bana inandığın içinGözlerin,saçların,kokun,çocukluğun için teşekkürler anlayışın,tenin,herşeyin,nefes aldığın için Acılardan uzak bir hayalde,güneşi ellerimizle tutmak dileğiyle Okan Ağ |
|