Hayal Perisi |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayal PerisiDerin derin ahlar çekerek bakıyorum maziye Bakınca yaşadığımız o güzel günlerin ardından sadece bunu yapabiliyorum Yapabildiğim bir şey daha var, gülerken ağlayabilmek Nasıl diye sakın sorma; resimlerimize bakıyorum önce O güzel günler gözümün önünde canlandıkça gülüyorum ama sonra evet sonra, şimdiki halimize dönüyorum ve gözlerimden yaşlar süzülüyor İçimdeyse bitmiş bir aşktan kalan kor ateş alevlenmeye başlıyor Ne yaptıysam söndüremedim bu ateşi Arada bir alevlenip acı versene bana sönmüyor bu kahrolası ateş, bu kahrolası tarifsiz aşk acısı bitmiyor Kurtulamıyorum bir türlü, bile bile lades der gibi her akşam resimlerimize bakıp, o güzel mazimize yolculuğa çıkıyorum Acı çekiyor ama kurtulamıyorum işte Vazgeçemiyorum senden güzelim Aslında denemedim değil senden kurtulmayı Bir kelebek gibi türlü türlü çiçeklere kondum ama olmadı, senin kokunu bulamadım Senden aldığım yaşama sevincini başka birinde bulamadım Halbuki ne çok demiştim kapılmayacağım, her şeye hazırlıklı olacağım diye Meğer benimki sadece kendimi kandırmacaymış Ben kendimi sana ilk anda teslim etmişim meğerse Şimdi ne yapacaksın diye sorma bana sakın, inan bende bilmiyorum çünkü Kalbimde hala senin adın varken başkasıyla olamam Başkalarında seni arayıp onu mutsuz edemem Of offf çaresizim yine güzelim Beklide bu çaresizliğin tek ilacı sensin ama yoksun işte, yoksun Yine gerçekleşmesi imkansız hayallere dalıyorum Şimdi kapı çalacak sen geleceksin, o eski güzel günlere döneceğiz diye hayal kurarken içimdeki o kor ateş, o köz olmuş ateş yine alevleniyor Kan beynime vuruyor o anda aklım bir anda başıma geliyor, imkansızı istediğimi farkına varıyorum yine Tarifsiz bir acı içinde ağlıyorum yine Artık gözyaşım bile kurudu ağlamaktan kanayan bir kalbim kaldı sadece ki o da daha ne kadar kanar bilmiyorum be güzelim bana soracak olursan ben zaten bitmişim ve kalbimde daha dayanamaz Gözyaşlarım gibi o da beni terk edecek yakın zamanda ki bu durumda bende her şeyden kurtulmuş olacağım Ama bellide olmaz be güzelim, kanayan yarama ben ilaç olurum, daha fazla acı çekmesin diye, son bir ah çektirir ve terki diyar ederim bu dünyadan, bir anda geçip giderim her şeyden Düşünüyorumda acılarım o zaman tamamen dinecek Madem böyle olacak ben neden daha fazla acı çekeyim bu hayatta, söyler misin bana? Bu acıya, bu kor ateş yanan ve kanayan kalbime daha fazla neden acı çektireyim Sen olmadığın sürece bunlar devam edecek güzelim Söyle şimdi bana neden katlanayım bütün bunlara, sen olsan katlanabilir miydin? Ha sakın olaki arkamdan ağlamayasın Tam tersine mutlu ol güzelim Sevinmelisin bu acılardan kurtuldu diye Neyse uzatmaya hiç gerek yok be güzelim Benim sonumun ne olacağı daha dünden belliyken, gerçekten hiç gerek yok daha fazla uzatıp acı çekmeye veya bu yazdıklarımla çektirmeye Her şeyden vazgeçerken tek vazgeçemediğim sana bir çift sözüm var Seni hala seviyorum MASAL YÜZLÜM, seni seviyorum HAYAL PERİSİ Benim içinde mutlu ol BebeĞim |
|