Kim Demiş Erkekler Ağlamaz Diye |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kim Demiş Erkekler Ağlamaz DiyeErkeklerde ağlar hem daha bir başka olur erkeklerin ağlaması, kim söylediyse sana erkekler ağlamaz diye, yalan söylemiş Çünkü , ben ağlıyorum ve benim ağlamam çok başka Acılardan yorulan başımı avuçlarımın arasına alıp, kanatırcasına çekerken saçlarımı ağlıyorum Kaybolan yıllarıma, duygularıma ve anlamı kalmayan hayatıma Ağlıyorum, çünkü biliyor ve görüyorum; gelecek denilen mefhum, mutluluk adına hiç ama hiçbir şey getirmeyecek lanet olsun, ağlıyorum be! Ve neden diyorum bunca anlamsızlık neden? Vakit gece yarısını çoktan geçip uyumak ve ölmek arasında adam gibi tercih yapamadığım zamanlarda, o güzelim hayalin Azrail gibi eşiklerde belirince ağlıyorum İşte o zaman seni ne çok sevdiğimi ve sensiz yaşayamayacağımı anlıyorum gözlerimi enginlere dikip, delicesine hayaline daldığım anlarda ağlıyorum Hiç çıkmıyorsun aklımdan ve sımsıkı tutuyorum ellerinden, sonra ilk kez bakıyorum kaybolup gittiğim gözlerine, kan kırmızı gözlerim sırılsıklam ıslakken Ve ben, hala ağlıyorum Gündüz Güneşin burukluğu geçip, hava ruhuma ayak uydurmak için kararmaya başladığında ağlıyorum Koyu bir kabus misali çöküyor üzerime sonu gelmeyen kara geceler Belki bir köşede yorgunluktan uyurum diye ağlıyorum her şeyden vazgeçip, ölümü arzuladığım anlarda ağlıyorum Yine engel olamıyorum göz yaşlarıma ve ağlıyorum Görüyorsun ya; erkeklerde ağlıyor, ben de ağlıyorum Seni anlatan yalnızlıklarda ve sensiz başlayan her yeni günle ağlıyorum Belki senden, belki yağmurlardan daha fazla Ve tutamıyorum kendimi ağlıyorum esiri olduğum sensizliğe, engel olamadığım kimsesizliğime erkeklerde ağlar, hem daha bir başka olur erkeklerin ağlaması Çünkü ben ağlıyorum, çünkü benim ağlamam çok başka |
|