Beni Seven Bir Kadın Var Deme Artık |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beni Seven Bir Kadın Var Deme ArtıkArtık bir seLam verişin dünyaLar değiL benim içiniNaNHep bir fırtınaLar kopardı yüreğimdeSen yok ettin onları bir kaç günde BeLki seninLe hiç bir araya geLmedik ama ben geLdik sayıyoruMSen ve ben ''biz'' oldu sayıyoruMSonra bir anda yokoLduBitti NedensiZ !! SebepsiZ !! HabersiZ !! Bitti Sen BiLe FarketmediN !!!!! Hani birşeyLer isterdim ya benHani sevmeni isterdimoLmadıSen imkansızLıkLar denizi,Ben o denizde batan bir gemioLmadısevmediNyine ve yineLanet oLsun kiSeviLmediMSeviLemediMSen hariç herkese acı çektirdimAma bitti işteHer güzeL şey gibi bu da bittiAcı oLduÇekiLmez oLduAma bitti SeN biLe FarKeTmediN !!! Şimdi o karanLıkLarda buLduLar beniSana inat çıktım o denizdenSana inat hayatın ucundan yakaLadımSana inat yaşamaya çaLıştımVe ben sana inat bir başkasını SevdiM Şimdi SuS ! Hep konuşmanı isterdim yaa ! Artık tam tersini istiyorum ! SuS !!! Çünkü o öLüme terk ettiğin yerde gururum tekrar bana döndüSana inat artık gurursuz yaşamayacağımSensiz yaşarım ama gurursuz yaşamam bundan sonraBeni sen kurtarmadın o denizdenNe kadar acı dimiHayatımı Feda ettiğim insan beni orda tek başıma bıraktı Şimdi git kendin gibi birini buL İçinde merhamet oLsada vurdumduymaz gözüken birini Hadi git !!! Beni düşünme bundan sonraBen kendime uygun birini buLdumMutLuyumSeviyoruMSeviLiyoruMSeni n yerine koymadım onuİLk önce seni yok ettim içimdeSonra ona yer verdim yüreğimde YıLLarca boşuna sevdiğim insaN SeN !!! Daha önce hiç duydun mu biLmem ama iLkte oLsa benden duy eLveda !!! => Beni Seven Bir Kadın Var Deme Artık <= |
|