Üç Milyon Kere Yuh |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Üç Milyon Kere YuhÜç milyon kere yuh! Abi vicdan azabi çekiyorum Güneyde otelde çalisiyorum Müsterilere leblebi çekirdek gibi domuz eti yediriyoruz dana eti diye Hiçbir seyden haberleri yok Allah rizasi için haber yap bunu insanlar ögrensin" diyordu telefondaki ses Arayan Antalya'dan bir otel personeli Aranan ise Desifre'nin yapýmcisi usta haberci Mehmet Ali Önel'di Mehmet Ali Önel, yeni yayin dönemine iste bu ortaligi sarsacak haberle girecegini söylüyordu Güney sahillerinden gelen ihbarla ilgili yüzlerce telefon almisti bugüne kadar Ancak bu konuda kendilerine yardimci olacak birilerini bulamamislardi ilk defa bu kadar ciddi bir ihbar vardi Karsidaki ses "Ben yardim ederim" diyordu Atladi uçaga Antalya'ya gitti Mehmet Ali Daglara çikti domuz avcisi timlerle konustu Sahile indi otellerde çekimler yapti Ve önceki aksam bana olayi belgeledigini söyledi Tüylerim diken diken oldu MAli'yi dinlerken Aman Ya Rabbi is bu kadar çigrindan çikti mi yani? "Hersey dahil 20 milyon liraya tam gün konaklama veriyor çok sayida otel 20 milyona her sey nasil dahil olur" sorusu beynini kemirmis MAli'nin Diyor ki; "ihbari arastirmaya baslayinca olayin dehsetini gördüm Bazi oteller daglarda köylülerden domuz avlama timleri kurmus Yüzlerce köylü oteller için domuz avina çikmis Kilosunu üç milyon liradan otellere satiyorlar Dana etinin kilosu 16-17 milyon, domuz etinin 3 milyon lira Merminin fiyati 1 milyon lira iste ucuz tatilin perde arkasi" Üç milyona domuz eti alirsan Bir müsteri bir öðün yarim kilo et yese Yemegin maliyeti 15 en fazla 2 milyon Biraz siksan 20 milyona degil 15 milyona da düsürürsün günlük konaklamayi Bir otelin mutfagina girmiþler saglik ekipleriyle Ahçiya önündeki eti sormuslar Adam "Halis muhlis dana eti" cevabini vermis "Kokla" diye çagri yapmiþlar Ahçi koklayip "Mis gibi dana kokuyor" demis Alip kesmisler eti, içinden mermi çikmiþ Tahlil yapilmiþ Sonuç; domuz eti "Bazi otellere saglik ekipleriyle yaptigimiz baskinlarda müsterilere dana diye yedirilen etler domuz eti çikti" diyor MAli Önel Ve ekliyor; "Akdeniz'den Ege'ye her yerde bazi otellerde insanlar aldatiliyor Onlarin maskesini düsürüp, bu skandali teshir edecegiz" Desifre ucuz tatilin ve ucuz etin yahnisini desifre edecek yaksnda Üç milyona domuz eti alip insanlari dana diye kandiranlara Üç milyon kere yuh! |
|