07-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hiç Biryerde Olmak İstemiyorum
Karma karışık duygular içindeyim Sıkıntı mı desem, kırıklık mı desem? Yarını düşünmek istemiyorum; işleri, insanları, havanın durumunu, trafiğin yoğunluğunu, erken kalkmanın mecbur ve mahmurluğunu hiçbir şeyi Ve sorsalar, nerde olmak istersin diye, verecek bir cevabım yok! hiçbir yerde olmak istemiyorum belki de, herşeyin düzelivereceği- kötü giden bir şeyler mi var artık- güne, ana kadar, zamanın karadeliğinde saklanmak istiyorum Zaman içinde zamanda, bir korunak beni ayırmalı, kederden, tasadan, keşmekeşten, her şeyden Yok Öyle yağma yok, yaşamın bedeli, yaşamak istemediklerini yaşamak olmalı galiba; yaşanmaması gerekenleri yaşamanın bedeli ya da Kim bilir O düşünmek istemediğim yarın, elbet farklı olacak Yine düşünmeye fırsat bırakmayacak koşturmalar, hengameler Muhtemelen soğuk olacak hava, akşamüstü insanlar trafikte kalacak yine Kalpler kırılacak, gönüller alınacak, sövülecek, sevilecek, ağlanacak, gülünecek Belki yaşamın kalbinden bir pim çekilecek, ölünecek Akşamlara kalacak çok şey, gecelere kalacak Sen kalacaksın, ben kalacağım Ruhumuzun boşluklarından aldığımız ayazlar yüzünden, devamlı ızdıraplar kalacak yine Sabahlara Satırlara
|
|
|