Nefretimsin |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
NefretimsinSana bir mektup yazmak istedim, okumadan hislerimi duygularimi anlayabilecegim bir mektup Belki bana olan kinin dahada artacak, yada belki belki beni anlayacaksin bu mektupla Bu mektubu senden baskasi anlamayacak, nasil anlasin benim hissettiklerimi hissetmiyorsa? Benimkide laf, bu mektubu senden baska herkes anlayacaktir cunki beni anlamayan bi sen varsin bu dunyada Hersey daha guzel olabilirdi biraz caba sarfetseydin, ama nerde sende o yurek?!? Zevklerim bile degisti sayende Senin sevdiklerini bende sevdim, seni uzenleri sildim kitabimdan! Nerden bilecektim herseyin boyle olacagini? Bilseydim gonlumu sana verirmiydim? Beni incitmene izin verirmiydim? Gozumdeki yaslar bile senden sikayetci Dunyada ugruna gozyasi dokecek o kadar mukemmel insan varken zavalli gozlerim senin icin agliyor! Ne kadar aci, ne kadar kotu bir durum Ama olsun be delikanlim, benim gozlerimde senin icin aglasin Belki bu yaslar seni degistirir gunun birinde gecte olsa Aslinda hicbirsey icin hicbirzaman gec olmaz, yeterki beni anlayacagin gun gelsin Gerci beni anlamasanda olur, kendini anlasan kendini tanisan benim icin yeterde artar Seni tanidikca cok sey kazandim, insanlari tanidim, hayati tanidim ama seni tanidikca kazandiklarimdan cok kaybettiklerim oldu, insanlara olan guvenim mesela Oysa ne kadar mutluydum seni tanimadan once, hersey cok guzeldi Asla birini sevmem derdim, dertsiz basimi derde sokmam derdim Sen hayatima girmekle en buyuk hatayi yaptin, sen-sakrak bir kizi yasayan bir olu haline getirdin Mutlu musun bari eserinle? Istedigin bu muydu? Baskalarinin cektirdiklerinin intikamini neden benden aldin? Neden beni kendine asik ettin? neden?!? Herseye ragmen gulumsuyorum, Rabbim insanlara cekemeyecegi cile vermez biliyorum Birgun gelecek senide unutacagim Adini bile anmayacagim! Hayat boyle iste Sevmek, sevilmek, unutmak, unutulmak Hepsini yasar insan, hem sever hem sevilir, ve gun gelir unutur, belkide unutulur En acisida bu olsa gerek; UNUTULMAK! Gun gelecek bunu sende yasayacaksin, o gun beni anlayacaksin Bu kiza bu acilari ne hakla cektirdim diye soracaksin kendine Bende o gunu bekleyecegim ve seni o gun yine affedecegim Seni sevdigimden ,seni istedigimden degil, senden intikam alabilmek icin cunku; AFFETMEK EN BUYUK INTIKAMDIR!!! |
|