Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevmek, sevmeyeni

Seni Sevmeyeni Sevmek

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Sevmeyeni Sevmek

Herkes onu sevmediğinden kesin emin olduğu birine bir hediye alsın ve şuna benzer şeyler yazan bir kartpostal yollasın:

Sana her zaman

Bana kimi zaman

Sevmesi zor gelen biri var

O seni seviyor senin

O nu sevmediğin kadar

Peki bir insan onu sevmeyen birini niye sever?

E ama ben onu seviyorum: Ya ben onu, beni sevmemesine rağmen sevmemezlik edemiyorsam? O benim varlığıma yas tuturken, ben onun varolmasını için için kutluyorsam? Geçen hafta uçakta kitap okurken, başıma dikildi bu düşünce Okuduğum kitabın yazarını seviyorum, ama o beni sevmiyor

Böylesine laik bir münasebeti arabeskleştirmek niye? Bilmiyorum işte onu Onun beni sevmemesi birşey eksiltmiyor, sevse de birşey artmıyacak Yani yanındaki sıraya çöküp arkadaş olalım mı diyecek halim yok Hem şimdi o beni iyice sevmemiştir, diyecek yazdım diye

Ben de kendimi sevmiyorum: Bu benim çok kolay başardığım, o yüzden yapınca övünemediğim bir özelliğim Kendinden memnun insan da sevmem Onlar hayatı eteklerinden çekiştirip durmazlar Oldukları yerde uslu dururlar Her insan kendini sevmeyendeki hakikati ve samimiyeti görmelidir

Bu atışa 'kompleksli, kıskanıyor, çekemiyor' gibilerinden karşılık verip, topu taca atmamalıdır Öyle oyun zevkli olmaz Kimse çirkin göründüğü açılardan filmin tamamını çekmesin Herkes arada bir iki sahnede kötü görünmeyi bilsin

Ben sevilen değil, sevenim: Adaptation filminde buna benzer bir laf vardı Bayılmıştım Ben çocukluğumdan beri, beni sevmeyenlerin ekşi şurubunu burnumu tıkayarak içmişimdir Enerji verir İnsana can gelir Beni, benim sevip sevmemem ilgilendirir Ayrıca, beni sevmeyenleri genellikle sevememişimdir Fakat bu sefer sevdim bitti gitti Aşı bu seferki

Ayrıca, onun kendini hiç sevmeyen biri olması, beni sevmesini imkansız kılıyor Aç insan bir lokma ekmek bulsa, önce kendisi yer Ben onun o aç bir ilaç halini sevdim işin kötüsü İlacı ben değilim o ayrı

Nil Karaibrahimgil

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com