Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elli, kibarlık, yıllık

Elli Yıllık Kibarlık

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elli Yıllık Kibarlık

Yaşlı bir çift uzun yıllar sonra evliliklerinin altın yılını kutluyormuşKahvaltı yaparken kadın şöyle düşünmüş:

-''Elli yıl boyunca hep kocamı düşündüm ve ekmeğin en çok sevdiğim kabuklu kısmını ona verdimSonunda bugün bu tadı ben de tatmak istiyorum''

Ve ekmeğin kabuklu kısmına yağ sürmüş,diğer yumuşak kısmını kocasına vermişTahmininin tersine kocası o kadar mutlu olmuş ki,karısının elini öpmüş ve şöyle demiş:

-''Sevgilim,bana günün en büyük mutluluğunu verdinElli yıl boyunca ekmeğin en çok sevdiğim yumuşak kısmını yiyemedimÇok sevdiğim için o kısmın hep senin olmasını istedim''

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com